Egyéb medence kiegészítők

A kerti medence kétségkívül a legkényelmesebb és legkellemesebb időtöltést jelenti az egész család számára. Nem elég azonban megvásárolnunk a megfelelő modellt. Egyéb medencekiegészítőkre is szükségünk lesz az üzemeltetéshez és karbantartáshoz.


 


A medence vizének minősége és tisztasága ugyanis nagyon fontos kérdés felnőttek és gyerekek szempontjából egyaránt. Épp ezért találsz meg webáruházunkban minden szükséges kelléket a medence higiéniájának biztosításához. Tekintsd meg kínálatunkat, és szerezz be minden kiegészítőt a hűsítő fürdéshez!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
48 db termék
 

A kerti medence üzemeltetése

 

Ahogy webáruházunk medencés termékkínálata is mutatja, kiváló minőségű és rendkívül változatos paletta vár a piacon. Azonban ahhoz, hogy valóban önfeledt lehessen a csobbanás, folyamatosan karban kell tartanunk a vizet. Ez azt jelenti, hogy mind a szemmel látható, mind az egészen apró szennyeződésektől is meg kell szabadulnunk.

 

A nagyobb méretű elemeket, mint a rovarok vagy a levelek, kézi eszközökkel is eltávolíthatjuk. Azonban az apró szemcséktől csak profi vízforgató és szűrőrendszerrel tudunk megszabadulni. A mikroszkopikus létformák ellen pedig kemikáliáinkat ajánljuk figyelmedbe.

 

Egyéb medencekiegészítők karbantartáshoz

 

Egyéb medencekiegészítőink között a fenti rendszerek kiegészítőit is megtalálod. Rendelhetsz tőlünk különféle méretű csöveket a vízforgatóhoz. Vásárolhatsz nálunk vízlágyítót, ami tovább javítja a vízminőséget és óvja a vízszűrő rendszert is.

 

A medence vízfelszínén úszó tablettaadagoló gondoskodik a folyamatos fertőtlenítésről. A vízhőmérők is nagyon hasznosak, különösen, ha gyermek van a családban és fontos a víz hője. Lábpumpáinkkal a felfújható medencék beüzemelése válik jóval gyorsabbá és egyszerűbbé. Emellett szolár medencemelegítő fóliát, szűrőbetét-tisztítót és felfújható matracokat is forgalmazunk. 

 

További medencekarbantartó termékeink

 

Ahhoz, hogy ne rejtsen egészségügyi kockázatokat a medencében lévő óriási víztömeg, ügyelnünk kell a karbantartásra. A fent említett termékek mellett papír szűrőbetéteket, homokszűrőbe való homokot és takarófóliákat forgalmazunk. 

 

Medencejavító készleteinkkel könnyedén kijavíthatod a tartály kisebb hibáit. Medence belső fóliáink pedig simává varázsolják a belső felületet. Válogass hát nálunk kedvedre!