Napkollektor medence fűtéséhez 6500 l/óra

Termékverzió: Napkollektor medence fűtéséhez 6500 l/óra
Cikkszám: LSZP-6500
Tömeg: 4 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
39 990 Ft
RRP: 69 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 5500 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Napkollektor medence fűtéséhez 6500 l/óra
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Miért jó napkollektorral fűteni a medencét

A medence fűtése napkollektorral egy nagyszerű és környezetbarát megoldás. Nem csak azért, mert csökkenti a széndioxid kibocsátást és a környezetvédelmi hatásokat, hanem azért is, mert az időjárásnak köszönhetően ingyenes és hatékony energiaforrást használ.

Napkollektor jellemzői:

A napkollektorok olyan panelek, amelyek az energiát közvetlenül a napsugarakból nyerik. A medencék esetében a napkollektorokat általában a medence mellett vagy a tetőn helyezik el, ahol a nap leginkább süt. Az energiát általában folyadékkal (általában vízzel) szállítják el, amely azután hőt ad át a medencevíznek.

Előnyei:

A napkollektorokkal fűtött medence előnyei között szerepel, hogy a medencevíz hőmérséklete az év minden napján kellemes lehet, akár a nyári hónapokban, akár az őszi vagy tavaszi hónapokban is. Emellett a napkollektorokat viszonylag egyszerűen telepíthetjük, és a rendszer egyszerű karbantartást igényel.

A napkollektorok használata további előnyöket is kínál, mint például az, hogy a medencevíz hőmérsékletét fokozatosan lehet emelni, így nem okoz drasztikus hőmérsékletváltozást. Ez különösen akkor fontos, ha kisgyermekek vagy idősek használják a medencét. A napkollektorokkal fűtött medence azonban nem csak kényelmes és kellemes, hanem hosszabb medenceszezonra is lehetőséget ad, így a medence használatának időtartama jelentősen megnőhet.

Kinek ajánljuk

Összességében a napkollektorokkal fűtött medence környezetbarát és gazdaságos megoldás a medencefűtésre. A rendszer használata nemcsak a medencevíz hőmérsékletének szabályozását teszi lehetővé, hanem lehetővé teszi a medence használatát egész évben, és megóvja a környezetet a széndioxid-kibocsátástól. Mindenki számára ajánljuk, aki a medence vizének fűtésére megoldást keres.

 

Vélemények

Napkollektor medence fűtéséhez 6500 l/óra
Rendelhető
39 990 Ft
RRP: 69 990 Ft