Medence létra

A saját kerti medence az egyik legpraktikusabb és legélménydúsabb nyári szórakozást biztosítja a családnak. Azonban mivel a víz óhatatlanul csúszóssá teheti a medencét és környékét, ajánlott beszerezni egy medencelétrát. 


 


Webáruházunkban számos méretben és kivitelben elérhetőek biztonsági medencelétrák. Azért igyekszünk színes kínálattal várni vásárlóinkat, mert ahány kert, annyi medence. Célunk, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legideálisabb termékeket. Nézz körül üzletünkben te is, és válaszd ki a medencédhez leginkább passzoló létrát és a többi szükséges kelléket.

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Biztonság a kerti medencében

 

A szülők számára a hosszú nyári szünetben fejtörést okozhat a gyerekek részére megfelelő programokat találni. Azonban ha a kertben felállítunk egy medencét, garantáltan óriási örömet szerzünk vele a családnak. Ám nagyon fontos, hogy a biztonságról se feledkezzünk meg.

 

Hiszen a medence rejthet magában kockázatokat, igyekezzünk hát ezt minimalizálni. Ezért ajánlott a magasabb falú medencékhez beszerezni egy medencelétrát. Így minden korosztály számára egyszerűbb és biztonságosabb a víz megközelítése.

 

Medencelétráink

 

Webáruházunk medencéhez való termékei között számos létrát is találsz. Minden modell igazán megbízható és stabil rögzítést tesz lehetővé. A létrákat úgy kell felállítanunk, hogy egyik száruk a medence alján, a másik a szárazon támaszkodjon.

 

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az alacsonyabb falú medencékhez és akár a 122 centiméter mély tartályokhoz is találhass megfelelő létrát. A fémből készült vázakon műanyag borítás biztosítja a csúszásmentes medencébe lépést. Szereld fel a családi medencét létrával, hogy biztonságban élvezhessétek a hűsítő, nyári csobbanást!

 

További termékeink

 

Annak érdekében, hogy teljeskörűen és egyúttal könnyedén üzemeltethesd a medencét, szerezd be nálunk a szükséges kellékeket. Vízforgató és vízszűrő rendszereket, vízkezelő szereket és különféle fóliákat forgalmazunk. 

 

Kézi medencekeféket, medenceszűrőket és medenceporszívót is találsz nálunk, a megfelelő higiénia érdekében. Az apró sérülések helyrehozatalát medencejavító készleteink teszik könnyebbé. Szkimmereinkkel pedig egyszerű lesz a vízfelszínen úszó szennyeződések eltávolítása. Böngéssz termékeink között, és szerelkezz fel velünk a nyárra!