Medence létra 86 cm

Termékverzió: Medence létra 86 cm
Cikkszám: LML-086
Tömeg: 7,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
19 990 Ft
RRP: 26 990 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1290 Ft

Adatok

Gyártó
Leziter
Termékverzió
Medence létra 86 cm
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Két oldalú medence létra, hogy egyszerűbb legyen a medencézés

 

A 86 cm-es fehér kék színű medence létra tökéletes választás lehet a medencék számára. Ez a létra kiváló minőségű alapanyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a biztonságos használatot. A létra ergonomikusan kialakított, így a használata kényelmes és egyszerű. A 86 cm-es magasság lehetővé teszi a könnyű be- és kilépést a medencébe.

 

A medence létra termék leírása

 

A fehér és kék színű kialakítás szép és elegáns megjelenést kölcsönöz a medencének. Az ilyen típusú létra általában nagyobb medencékhez alkalmas, de megfelelő lehet a kisebb medencékhez is.

Az összes csavar és alkatrész precízen illeszkedik egymáshoz, így a létra könnyen összeszerelhető. Az összes részletre odafigyeltek a létra tervezése során, így nincsenek éles felületek vagy potenciális veszélyes részek, gyermekek számára is biztonságos.

 

Amit a létráról tudni kell

 

A 86 cm-es fehér kék színű medence létra praktikus megoldás lehet, amely biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosít a medencéhez. A megfelelő karbantartással hosszú élettartammal rendelkezik, és évekig szolgálhatja a használóit.

 

 

Előnyei:

 

Számos előnnyel rendelkezik, de az első és talán a legfontosabb az, hogy mindkét oldalról lehet rá felmászni és lejönni. A létra további előnye, hogy stabil és biztonságos hozzáférést biztosít a medencéhez, így elkerülhetők a balesetek. Az anyagok minősége miatt a létrának hosszú az élettartama, és ellenáll a korróziónak. Az ilyen típusú létra könnyen telepíthető és karbantartható, így időt és energiát takaríthatunk meg vele.

Vélemények

Medence létra 86 cm
Rendelhető
19 990 Ft
RRP: 26 990 Ft