Medence vegyszer

A medence fenntartása során elengedhetetlen, hogy bizonyos karbantartási műveleteket megtegyünk annak érdekében, hogy a medence vízminősége állandó és fenntartható legyen. Minden ilyen jellegű tevékenység átgondolt folyamat szerint kell hogy történjen, így például a medencevegyszer adagolása is. 


 


Ezekkel az anyagokkal fontos beállítani a medence vizének pH-értékét, valamint a fertőtlenítésről is fontos gondoskodni, ugyanis ezzel megelőzhető az algásodás is. A vegyszerezéssel jelentősen hozzájárulhatunk a víz megfelelő minőségének hosszú távú fenntartásához, és ha ezt az előírások szerint rendszeresen megtesszük, akkor mindig tiszta vízben lesz lehetőségünk fürdeni.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
39 db termék
 

Webshopunk már 10 éve biztosítja a prémium minőségű termékek megvásárlásának lehetőségét az ingatlan, az ingatlanfelújítás, a kert és további, ezekhez a témakörökhöz szorosan kapcsolható termék-kategóriákon belül.

 

Célunk, hogy a minőségi gyártók termékeit hozzuk el a vásárlók számára. Fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy ennek tükrében honlapunk 2020-ban Magyar Brands díjat kapott. 

 

Milyen medencevegyszer beszerzésére van lehetőség boltunkban?

 

A medencevegyszerek rendszeres alkalmazása azért fontos, mert ha ezt nem tesszük meg, a víz elkezd algásodni, illetve a rossz pH-érték miatt a víz keménnyé válhat, ami hosszú távon károsíthatja a medence további alkatrészeit is. Amennyiben elmarad a fertőtlenítés a medence vizében a kórokozók elszaporodhatnak és a szennyeződés jelentősen elterjedhet, ami a víz minőségére is hatással lesz.

 

A nálunk kapható medencék mindegyike meghálálja a gondoskodást, vagyis a vegyszerekkel történő kezelést. Alapvetően több gyártótól van lehetőséged nálunk vegyszert vásárolni a tisztításhoz. Érdemes például akár kombinált készítményt választani, mert az több szennyeződés eltávolítására is kedvező hatással lesz.

 

Vegyszervásárlás egyszerűen!

 

A boltunkban kapható többféle medence, illetve a hozzájuk tartozó alkatrészek árusítása során hatalmas tapasztalatra tettünk szert a témában, amelyet szívesen megosztunk veled is! Miután a medencékhez használatos vegyszerek töbféle változatban is kaphatóak boltunkban, ezért több kérdés is felmerülhet alkalmazásukkal kapcsolatban, melyeket kollégáink készséggel megválaszonak számodra. Kérdezz bátran, mi segítünk!