Álló ventilátor

Egy impozáns állóventilátor segítségével kényelmesen, hatékonyan és gyorsan hűtheted le a lakást. A nyári időszak sajnos sok ember számára okoz kellemetlen pillanatokat az elviselhetetlen meleg miatt, ami sokszor az egészségre is meglehetősen káros lehet. 


 


A klímaberendezések beszerelését sokan nem engedhetik meg maguknak, mások pedig környezetvédelmi megfontolásból nem szívesen használnak ilyen készülékeket. Számukra lehet remek megoldás a ventilátorok alkalmazása, amelyek közül szó szerint magasan kiemelkedik a kis helyigényű állóventilátor. Többet szeretnél tudni róla? Nézd csak!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Ma már számos ventilátor fedezhető fel a piacon, amelyek közül a rendelkezésre álló hely és a megjelenés alapján választanak a legtöbben. A padlóventilátor mellett az állóventilátor a léghűtő készülékek legnépszerűbb tagja. 

 

Az állóventilátor működése

 

Az állóventilátorok a ventilátorok egy speciális csoportját alkotják. Legnagyobb előnyük a kis helyigény és az abszolút biztonságos használat. Kialakításuknak köszönhetően a balesetek esélye egy állóventilátor működése közben nagyjából nulla. Egy önmagában forgó lamellaszerkezet segítségével érhető el a levegő hűtése ezekben a gépekben, veszélyes rotorlapátos szerkezet - amelybe a gyerekek előszeretettel dugják az ujjukat, ceruzát vagy bármi mást - nincs rajtuk. Előnyük ezenkívül, hogy nem okoznak légzuhatot, és nagyobb terek lehűtésére is alkalmasak. 

 

Kényelmes használatukat tovább fokozza a távirányító, amellyel egészen távolról is utasításokat adhatsz a készüléknek. Egyes modelleknél az oszcillálás 360°-ban is beállítható, lehetőség van a csendes módon való üzemelésre és az időzítésre is. Webáruházunkban kiváló Hecht termékekkel várunk, melyek segítségével a te nyarad is valóban üdítő lehet!

 

Csapj le kihagyhatatlan ajánlatainkra!

 

Szerezd be léghűtésre alkalmas Hecht állóventilátorod még a nyár kezdete előtt! Ezek a termékek garantáltan nem okoznak csalódást! Ha nem szeretnél lemaradni róluk, válaszd ki a megfelelőt, és helyezd a kosárba! Ezt követően véglegesítsd rendelésedet a szükséges adatok megadásával, valamint a fizetési és szállítási módok közül való választással! 

 

Mi azon igyekszünk, hogy mielőbb kézhez kapd rendelésedet. Ne várj nyárig, intézkedj már ma!