Bárasztal

Fiatalos, modern, kis méretű lakások remek kiegészítője lehet egy stílusos bárasztal a hozzá passzoló bárszékekkel. Dobd fel a hangulatodat és hívj baráti társaságot! 

Pároknak, egyedülállóknak nincs szükségük nagy étkezőasztalra! Egy bárasztal sokkal jobban mutat egy belvárosi lakásban, mint egy méretes asztal, ráadásul helytakarékos megoldást is jelenthet ott, ahol minden négyzetméter számít! Tekintsd meg egyedülálló bárasztal választékunkat és varázsold otthonodba a kávézók és a bárok páratlan hangulatát!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Webáruházunk segítségével a lakás minden helyisége új ruhába öltöztethető, dekorálható és berendezhető. Étkezőbútoraink között is számos stílussal készültünk számodra! Gyere és valósítsd meg velünk álmaid otthonát!

 

Bárasztal, az egyedi enteriőr kulcsa

Egy bárasztal képes arra, amire egy asztal nem: kis helyet foglal, mégis tökéletesen képes betölteni a funkcióját. Lakásokban baráti összejövetelek alkalmával és a napi étkezések során is megállja a helyét, egy családi házban pedig helyet kaphat a nappaliban, az ebédlőben, a konyhában vagy a teraszon is. A reggeli kávé egy bárasztalnál elfogyasztva egész napra feltölt majd energiával!

Webáruházunk bárasztal választékában felfedezheted a modern, fémből készült és a klasszikus hatású fa bútorokat is. Kínálatunkban megtalálhatod a tárolóval ellátott és polccal rendelkező asztalokat is, amelyek extra hellyel rendelkeznek a személyes tárgyak és kiegészítők elhelyezésére. Egy különleges bárasztal a hozzáillő székkel együtt szolgálja azt, hogy garantáltan jól érezze magát nálad a társaság az este folyamán. 

Termékeink között különböző magasságú, stílusú és színű bárasztalokkal találkozhatsz, amelyek mindegyike a különböző események központjául szolgálhat. A fémből készültek kombinálhatóak bármilyen székkel, míg a fából állókhoz érdemes anyagban passzoló ülőalkalmatosságokat választani. A tárolást a termékkategóriában lévő bárszekrények teszik még könnyebbé!

 

Ne maradj le termékeinkről!

Bárasztalokat tartalmazó termékcsoportunkban biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő, sokoldalú és fiatalos bárasztalt! Ha sikerült letenni a voksot egy bizonyos bútor mellett, a kiválasztott terméket helyezd a kosárba! A vásárlás véglegesítéséhez a személyes adataidat szükséges megadni, valamint ki kell választanod az általad preferált szállítási és fizetési módot. A rendelést igyekszünk a lehető leggyorsabban teljesíteni, hogy a vágyott bárasztal mielőbb otthonod éke lehessen!