Oszlop ventilátor

Ebben a kategóriában oszlopventilátor választékunkat találod, melyek nélkülözhetetlen eszközök a forró nyári napokon. A segítségükkel kellemesebb légkör teremthető. A ventilátorok a levegő keringtetésén keresztül elviselhetőbbé teszik a kánikulát. Ezáltal frissítő szélhez hasonló érzet tapasztalható. 


 


Az oszlopventilátorok előnye a hagyományossal szemben, hogy sokkal csendesebbek, alacsony fokozaton is kellemes, hűvös levegőt biztosítanak. Másrészt jóval stabilabbak, így biztonságosabban használhatók. Több fokozat alapján szabályozhatók, az éjszakai üzemmód által nyugodt, pihentető alvást garantálnak.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Webáruházunkban különböző modellekből szemezgethesz. Elérhető 74 cm-es, 110 cm-es és 120 cm-es oszlopventilátor is, melyek paramétereiről a nevükre kattintva olvashatsz. 

 

Fedezd fel hűsítő termékeinket, és válaszd ki a számodra legideálisabbat!

 

Oszlopventilátor kínálatunk

 

Hűtés kategóriánk bőséges termékpalettát biztosít, köztük külön csoportban találod az oszlopventilátorokat, melyek helytakarékosak és költséghatékonyak. 

 

A modern kialakításnak köszönhetően teljes magasságukban, nagyobb felületen keresztül ontják a hűvös levegőt. Csendesebb működésűek, mint a hagyományos típusúak. Többféle fokozat szerint szabályozhatók, távirányító segítségével. Az éjszakai üzemmódnak hála éjjel is praktikusan használatók, nem zavarnak az alvásban. Stabilak, kevésbé balesetveszélyesek és kisebb helyiségekben is gond nélkül elhelyezhetők. 

 

Fontos azonban a tisztításukra odafigyelni, ehhez mindenképpen száraz, pamut rongyot érdemes alkalmazni. Megfelelő karbantartás mellett megbízható, időtálló eszközök, melyek éveken keresztül stabilan tartják teljesítményüket. 

 

Praktikus megoldás az ideális hőmérséklet biztosítására 

 

Egy oszlopventilátor remek megoldás mindazoknak, akik a hagyományos modelleknél hatékonyabb, stabilabb, és csendesebb eszközt keresnek. Javasolt a klímára érzékenyek számára is, hiszen ezek a berendezések nem hűtik le a környezeti levegőt, hanem a levegő mozgatásán keresztül biztosítnak hűsítő szellőhöz hasonló érzetet. 

 

Alkalmazható napközben és alváshoz egyaránt. Kisebb és nagyobb helyiségekben is megállja a helyét.

 

Merülj el hűsítő megoldásainkban, és tedd kellemesebbé a lakásod hőmérsékletét!