Fémvázas szék

Ezen az oldalon teljes fémvázas kerti szék kínálatunkat találod! A kerti garnitúrák és székek változatos anyagokból készülhetnek. Lehetnek tömör fából, teak fából, bambuszból, műanyagból, de kétségtelen, hogy az egyik legtartósabb és legpraktikusabb alapanyag a fém.


 


Sőt, van lehetőségünk kombinált anyagokból készült asztalokat, székeket is választani, ilyen például a fémvázas szék, polyrattannal kombinálva. Ez a távolkeleti hangulatot idéző kombináció nagyon divatos és trendi, és nem utolsó sorban nagyon kényelmes darabok készülnek belőlük. A fémvázas kerti székek, bútorok számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, amitől népszerűek a kerttulajdonosok körében. 

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
41 db termék
 

Fémvázas kerti szék

 

Mi az oka a fémvázas székek népszerűségének? Nagyon könnyűek. Általában alumíniumból vagy acélból készülnek. A fém alapanyag és a felületkezelés módja az oka a tartósságuknak is. A fémvázas bútorok könnyed stílusuk miatt szinte minden helyre, kertbe, belső térbe illenek, legyen az bármilyen stílusú. 

 

Nagyon könnyű a karbantartásuk. A felületkezelésük a garancia arra, hogy ne rozsdásodjanak. Tisztításuk egy ronggyal, puha kefével vagy egy szivaccsal, valamint meleg szappanos vízzel tökéletesen megoldható. 

 

A fémvázas kerti székek kivitelezése nagyon változatos. Sokszor kombinálják más anyagokkal, mint a polyrattan vagy egy minőségi szövet. Ez által nemcsak tartós és praktikus, hanem nagyon stílusos és elegáns bútorok is készülnek fémvázas szerkezettel.

 

Kerti székek a kínálatunkban

 

Kerti szék választékunkban rengeteg lehetőség vár! Webshopunk fémvázas szék kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy legyen lehetőséged a nálunk választott asztalhoz megtalálni a neked legjobban tetsző székeket. 

 

Persze nem csak kerti garnitúrát tudsz összeállítani kínálatunkból. Nézz körül ebben a kategóriában, hogy megtaláld a kedvenc relax székedet, vagy tedd kényelmesebbé a horgászatot egy könnyű, összecsukható, designer kempingszékkel! 

 

Ha igazi luxusra vágysz a kertedben, akkor a például a Hecht Bergamo kerti szék lesz a te választásod, melyhez a termékcsalád asztalát is megtalálod a fémvázas asztal kategóriánkban. 

 

Webshopunk termékkínálatát úgy alakítottuk ki, hogy könnyen variálható legyen a kosarad tartalma. Ha nagy a család vagy sok vendég megfordul nálad, ezért több széket szeretnél, mint amennyi a kerti bútor szettben található, a fémvázas kerti székek között külön is megtalálod őket, és bármennyivel bővítheted a székek számát.