Kerra

Kerra fürdőszobai termékekre van szükséged? Zuhanykabint vásárolnál, esetleg hidromasszázs kádban, illetve gőzkabinban gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz! A webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz prémium Kerra termékeket, amelyekkel bármikor könnyedén felszerelheted a fürdőszobádat! Legyen szó különböző kivitelű zuhanykabinokról, zuhanytálcákról, esetleg különleges fürdőkádakról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Nézz körül nálunk, kérdés esetén pedig állunk szíves rendelkezésedre!

tovább bezár

Kerra márka

 

A Kerra márkát 1998-ban alapítottak meg. A cég főként fürdőszobabútorokkal és szaniterekkel foglalkozik, de gyárt többek között zuhanytálcákat és kádakat egyaránt. 2013 óta a nemzetközi piacon is megállják a helyüket, azóta ugyanis több európai országban is jelen vannak. A fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékekkel lássák el az embereket. Kezdetben kabinokra szakosodtak, csak később kezdtek el gyártani hidromasszázs kádakat és egyéb modern darabokat. Legyen szó Kerra hidromasszázs zuhanypanelről, kádparavánról, esetleg prémium mosdókagylóról, a választék hatalmas. 

 

Kerra termékek kínálata

 

A Kerra zuhanykabinok között találhatsz aszimmetrikus íves, mélytálcás darabokat, barna üveges változatokat, de még nyílóajtós kabint is tálca nélküli kivitelben. Utóbbi egy nagyon kedvelt termékünk, hiszen szinte bármelyik helyiségbe könnyedén beilleszthető. Az európai gyártmányú nyílóajtós zuhanykabint egy emelő mechanikával láttak el. Kétféle méretben vásárolható meg az alumíniumból és krómból készült termék. Az üvege egy 6 milliméteres biztonsági, víztiszta Easy Clean bevonattal ellátott változat. Ez könnyebbé teszi annak tisztítását, mivel nem tapad rá a vízkő. Nagy előnye, hogy az ajtó bal és jobb oldali nyitással is felszerelhető. 


A minőségi Kerra fürdőkádak palettája igen széles, hiszen rendelhetsz szabadon álló, lábakkal ellátott terméket, de beszerezhetsz akár hagyományos és sarokkádakat egyaránt. Utóbbi formatervezése lehetővé teszi, hogy a berendezést akár a legkisebb sarokban is el tudjuk helyezni. A sarokkádakat előszerettel alkalmazzák kisebb méretű helyiségekben, ahol maximálisan ki kell használni a rendelkezésre álló teret. Az akrilból gyártott Barbade nevet viselő darab kényelmes fürdést biztosít a felhasználója számára. Az anyag sokáig tartja a hőt, így egy hosszabb téli áztatás közben sem kell aggódnunk a víz hűlése miatt.