Curver

A kerti bútorok piacán több mint hatvanöt éves múlttal rendelkezik a kiváló holland gyártó, a Curver. Műanyag kerti bútoraik és háztartási kiegészítőik hazánkban is évtizedek óta jelen vannak. Nem véletlen, hogy webáruházunk kínálatában is számos termékük elérhető. 

 

Változatos kerti garnitúrákkal, tárolókkal, játékokkal, kerti kiegészítőkkel várunk, prémium minőségben. Kerti házaik vagy épp kerti virgátartóik stílusos kiegészítői lesznek kertednek vagy teraszodnak. Sokszínű termékkínálat jellemzi a gyártót, így mindenki megtalálja a hozzá illő darabokat.

tovább bezár

Curver kerti bútoraink

 

A Curver kerti bútorai hosszú évek óta jelen vannak a hazai piacon. Népszerűségük töretlen. Modern és klasszikus, elegáns és bohém formák mind megtalálhatóak a termékeik között. A Curver bútorok a funkcionalitás mellett kényelmesek, és helytakarékos megoldásokat is kínálnak. Nézz körül kínálatunkban akkor is, ha önálló kerti bútort keresel. Különleges napozóágyakkal, kerti asztalokkal, székekkel és fotelekkel is vár a Curver.

 

Curver tárolóink

 

A kerti tárolásban is igazán széles a Curver termékskálája. Az időjárásnak és az UV-sugárzásnak ellenálló kerti szekrényeik igazán praktikusak. A nagyobb kerti holmik tárolására házaikat ajánljuk. Ott, ahol kisebb a hely, a Curver kerti padja tehet kiváló szolgálatot, hiszen egyúttal tárolóként is funkcionál. 

 

Curver kerti játékaink

 

Egy ilyen neves gyártó természetesen a gyerekekről sem feledkezik meg. A Curver tündéri kerti házikói igazi mesevilágot varázsolnak a kertbe. A többfunkciós, kompakt kisházuk tetején csúszda, oldalán alagút található. Ezekkel a játékokkal játszótérré alakíthatja a kerted. A gyerekek imádni fogják!

 

Curver kerti kiegészítőink

 

A bútorok és játékok mellett további praktikus kerti kiegészítőket kínálunk számodra. Környezettudatos megoldást jelent egy kerti komposztáló, amellyel megspórolod a talajjavítók árát. Emellett a hulladéktermelésedet is csökkented. Ugyancsak takarékos megoldás egy esővízgyűjtő tartály. A Curver kerti szemetesei esztétikusak, így jól mutatnak a kertben is. Csakúgy, mint a dizájnos kültéri virágtartók, amelyek igazán elegáns megjelenést kölcsönöznek a terasznak. Ha minőségi kerti kiegészítőket keresel, válaszd a Curvert, nem fogsz csalódni.