Arezzo Design

Egy igényesen kialakított fürdőszoba igazi ékszerdoboz lehet a lakásunkban. Az egymással harmonizáló burkolatok és szaniterek kellemes hangulatot teremtenek. A csillogó csaptelepek és stílusos zuhanyfejek közt jólesik lazítani egy hosszú nap után. Webáruházunk kínálatában megtalálod az olasz Arezzo Design márka csodás termékeit. Magas minőség és esztétikus kivitelezés jellemzi a gyártót.

 

Az Arezzo Design mosdókagylókat, wc-csészéket, zuhanyszetteket és számos más fürdőszobai terméket kínál. Böngészd végig Arezzo Design fürdőszobai kellékeinket, hidd el, nem fogsz csalódni!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Arezzo Design fürdőszobai csaptelepek

 

Az Arezzo Design számos fazonú csapteleppel várja vásárlóit. Különleges mosdó csaptelepeik igazán elegáns kiegészítői lehetnek minden mosdókagylónak. Letisztult vonalak jellemzik a csapokat, melyek a fürdőszobák díszei lesznek.

 

Zuhany csaptelepeik igazán különleges megoldásokat is kínálnak. Ha szeretnéd egyedivé tenni a fürdőszobádat, válaszd a fali kifolyós megoldást a kádhoz. Az élmény garantált. Mindemellett a bidékhez tartozó csapteleit is forgalmazzuk. Az intim higiénia egyszerűen biztosítható ezekkel a modern fürdőszobai kiegészítőkkel.

 

Arezzo Design törölközőszárító radiátorok

 

A törölközők tárolása és szárítása ma már egyszerűen megoldható. Az Arezzo Design törölközőszárító radiátorai nem foglalnak nagy helyet, így kisebb fürdőkben is könnyedén elhelyezhetőek. 

 

Különböző kivitelben forgalmazzuk ezeket a fűtőtesteket. A klasszikus, finomabb vonalak kedvelői is megtalálják a kedvencüket. Azonban ha a minimalista stílust kedveled, te is megtalálod a neked tetsző modellt. Ezek a radiátorok amellett, hogy megszárítják a törölközőket, a napközbeni tárolásukra is kiválóan alkalmasak. Ugyanazon fazon több méretben is elérhető, igyekszünk minden elvárásnak megfelelni.

 

Arezzo Design wc-csészéink

 

Legyen szó a fürdőszoba részéről, vagy külön helyiségben elhelyezett wc-ről, egy szép wc-csésze is emeli az otthon fényét. Az Arezzo Design wc-csészéi is képviselik a gyártó igényes stílusát. Felfüggesztett és álló wc-csészéik egyaránt elérhetőek a kínálatunkban. Csakúgy, mint a kombi wc-k, melyek esetében a tartály nincs a falba süllyesztve. 

 

Az Arezzo Design nem csak wc-csészéket, hanem bidéket is gyárt. Ezek az alkalmatosságok kényelmessé teszik az intim területeink tisztán tartását minden helyzetben.