Leziter

Leiziter bútorokat keresel az otthonodba? Étkezőbútorra, fürdőszobai változatra, esetleg zuhanykabinra vagy mosdókagylóra van szükséged? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas választékban találhatsz prémium Leziter termékeket, amelyekkel bármikor praktikussá varázsolhatod a helyiséget!


 


Legyen szó hidromasszázs zuhanypanelekről, zuhanyfolyókáról, kerti gépekről, esetleg zuhanytálcáról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van. Egy jól felszerelt otthon mindenkinek kell!

tovább bezár

Leziter márka

 

A Leziter kínálata igen széles körben mozog. A választékukban megtalálhatóak az étkezőbútorok, a kerti gépek, a fürdőszobabútorok, a zuhanykabinok, de még a műfenyők is. Nálunk ezek mindegyikét beszerezheted, így könnyítve meg a felújítást és az átalakítást. 

 

Leziter termékek kínálata

 

A fürdőszobabútorok között találhatsz alsószekrényt mosdóval, tükörfényes fehér színben, Rauna szilva árnyalatban vagy éppen Sonoma tölgy kivitelben. Rendelhetsz továbbá minimál stílust képviselő darabokat is. A Sol 60 verzió például egy rendkívül letisztult, fehér színben pompázó berendezés. A porcelán mosdóval ellátott terméket összeszerelve szállítjuk házhoz, így még az összerakásával sem kell bajlódnod. 

 

A Leziter zuhanykabinokból szintén többféle közül válogathatsz. Rendelhetsz Spirit Deep íves fehér színben gyártott mélytálcás verziót, Marco fekete zuhanytálcás változatot, de akár szögletes tálca nélküli fajtát is. Nagy kedvencnek számít manapság a szögletes, tálca nélküli, hiszen ezt tulajdonképpen bármelyik helyiségbe beszerelheted. A görgős, tolóajtós termékcsalád tagjai között számos változatos modell közül választhatod ki a számodra tökéletes darabot. 


Ne feledkezzünk meg továbbá a különböző kinézetű mosdókagylókról sem. Az öntött márvány gyártmányok a prémium anyagnak köszönhetően időtállóak, így nem kell aggódni a folyamatos csere miatt. Emellett rendelhetsz hidromasszázs zuhanypaneleket, Leziter WC-csészét, de még műfenyőt is. Utóbbiból a 60 centiméterestől egészen a három méteres kivitelig szerezhetsz be karácsonyfát. A hagyományos nordmann műfenyő mellett fehér színben is választhatsz növényt, amely esetében biztosan nem lesz szükséged a porszívóra.