Leziter zuhanykabin

Amikor a fürdőszoba átalakításáról van szó, mindenki szeretne minőségi termékeket, hiszen ez nem az a helyiség, ahol évente végzünk felújítást. Jó helyen jársz tehát, ha prémium és megbízható Leziter zuhanykabinokat keresel, amelyek teljes mértékben kiszolgálják a kényelmedet.

 

Legyen szó szögletes, íves, kisebb vagy nagyobb kivitelekről, nálunk szinte mindent beszerezhetsz, amire az otthonodban szükség lehet. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani azt a kabint, amelyik a legjobban passzolna a helyiségbe, mind méretben, mind színben.

tovább bezár
Termékkategória
Méret
Zuhanykabin méret
Zuhanykabin szín
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Hátfalszín
Készletinformáció
További szűrők
48 db termék
 

Milyen zuhanykabint érdemes választani otthonra?

 

Érdemes először azt megfontolni, hogy milyen stílusú lesz az újonnan átalakított fürdőszoba. Ha az eddigiektől eltérően modern vagy retró külsőre váltasz, akkor érdemes ezt a zuhanykabinban is megjeleníteni. A Leziter termékek között bőven találhatsz olyan típust, amely jól mutat majd az otthonodban. Fontos azonban, hogy a berendezés ne csak kinézetben, hanem méretben is illeszkedjen a helyiségbe. Nem minden fürdőszobában akad túlzottan nagy hely, így megoldást jelenthetnek a 80x80-as modellek, amik még a sarokban is bőven elférnek. 

 

A kivitelek tekintetében pedig lehet szó szögletes íves, hátfalas vagy anélkül kapható verziókról, hiszen ezeknek mind megvan az előnyük és a hátrányuk. Míg a hátfalas verzió esetében nem szükséges a csempén gondolkodni, addig az anélküli esetében bizony plusz munka és költség a burkolat felrakása. Érdemes tehát ezt is megfontolni, mielőtt sietősen döntünk. 

 

A Leziter zuhanykabinok palettája

 

A webáruházunkban kapható Leziter zuhanykabinok között megtalálhatod a Spirit Depp berendezést, amely egy görgős, tolóajtós kabin. Ezt kifinomult dizájn és megbízhatóság jellemzi, ami mellé 5 mm vastag edzett biztonsági üveg és selyem fényű keret társul. A felső dupla csapágyas görgők jobban eloszlatják a terhelést, hiszen az ajtó kettő pont helyett négy ponton gördül egyik oldalról a másikra. Ez könnyebb működést és hosszabb élettartamot garantál az eszköz számára. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik Leziter zuhanykabinunk, abban az esetben nyugodtan tedd azt a kosárba, hiszen onnan nagyon könnyen és pillanatok alatt rendelheted meg azt. Nem árt azonban a többi kategóriában is szétnézni, hiszen számos egyéb kellék közül válogathatsz, amire biztosan szükséged lesz majd a fürdőszoba átalakítása során.