Leziter mosdó

Ebben a kategóriában Leziter mosdó kínálatunkat találod, ahol többféle design és forma szerint válogathatsz. Szárnyas kerámia, öntött márvány mosdó és flat design modellek is elérhetők. Szóló és dupla medencés kialakítású is beszerezhető. 

 

A kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően garantált időtállóságuk. A beépíthető, letisztult megjelenésű változatok könnyen beilleszthetők klasszikus fürdőszobai elemek közé. A falra szerelhető modellek egyszerűen tisztíthatók, a modern design révén mutatósak, elegánsak. Fedezd fel Leziter mosdóinkat, és álmodd meg a vágyott fürdőszobát!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Egy gyönyörű, igényes mosdó a fürdőszoba leghangsúlyosabb eleme lehet. Webáruházunkban a legtöbb igényre kínálunk megoldást. Kezdve a szárnyas mosdóktól, az öntött márvány modellig.

 

Leziter mosdó kínálatunk

 

Leziter termékeink között különböző fürdőszobai elemek elérhetők kategóriákra bontva. Bútorok, mosdókagylók, WC csészék, zuhanykabinok. A termékek magas minőséget, elegáns megjelenést és kényelmes használatot garantálnak. 

 

Beépíthető és fali rögzítésű, szárnyas mosdók is beszerezhetők, attól függően, hogy melyik típus szimpatikusabb. Flat design mosdóból dupla medencés verzió is elérhető. 

 

Extrémebb formára, különlegesebb modellre vágysz? Mindenképpen nézd meg öntött márvány termékünket is, mely kör alakú, megjelenésében eltér a megszokott daraboktól. 

 

Amennyiben letennéd a beszerelés terhét, kérd szakembereink segítségét a beüzemeléshez! 

 

Hogyan válassz mosdót? 

 

Ahhoz, hogy egyedi és mutatós legyen a fürdőszobád, nélkülözhetetlen egy jól megválasztott mosdó, mely stílusában és design szempontjából is illeszkedik a többi fürdőszobai elemhez. A választásnál fontos figyelembe venni a mosdó alapanyagát, vagyis a termék tartósságát. Ideális például a kerámia, ugyanakkor népszerű az öntött márvány is. 

 

A forma és megjelenés mellett szem előtt kell tartani a mosdó méretét is, ugyanis a kényelmes és praktikus használathoz megfelelő elhelyezés szükséges ideális magasságban. Fontos, hogy a mosdó illeszkedjen a körülötte lévő bútorokhoz, például egy szárnyas típusnál az alá kerülő szekrény mérete is döntő.

 

Mielőtt letennéd a voksod bármelyik típus mellett, fusd át a termékekről készült fotókat, és olvasd el a bővebb leírásokat! Gondold át fürdőszobád méretét és a mosdó számára választott terület adottságait!

 

Alakíts ki tökéletes fürdőszobát, dönts álmaid szerint!