Iridium felületű beltéri ajtótok

Ha otthonodba iridium felületű új beltéri ajtót választottál, mindenképp szükséged lesz az ajtólap beépítéséhez szükséges iridium felületű beltéri ajtótokra is. Ha még nem döntöttél arról milyen ajtót válassz, olvass tovább, hogy többet megtudj az iridium felületről és az ezzel az anyaggal burkolt könnyített ajtószerkezetekről!


 


Az utólagosan beszerelhető beltéri ajtóknak nagy divatja van, aminek az az oka, hogy nagyon sok előnnyel jár számunkra, ha ilyen ajtót választunk. A különleges felületek pedig abban segítenek nekünk, hogy bármilyen lakberendezési stílushoz megtaláljuk a hozzá tökéletesen illeszkedő nyílászárót.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
34 db termék
 

Iridium felületű beltéri ajtótok és ajtólap 

 

Beltéri ajtókat bármilyen anyagból vásárolhatunk, de az utólagosan beszerelhetőek közül a könnyített szerkezetűek a közkedveltek. 

 

A könnyített szerkezet azt jelenti, hogy az ajtólapnak készítenek egy vázat, leggyakrabban egy tömör anyagból, mint az MDF. Majd ezt a keretet kitöltik valamilyen anyaggal, általában méhsejtszerűen kialakított papír kartonráccsal. Végül ezt egy fa furnérlappal borítják, amire a végső borítás fog kerülni. 

 

Esetünkben ez a borítás az iridium fólia. Az iridium (IR) felület egy magas hőmérsékleten, speciális ragasztóanyaggal préselt, többrétegű felület. Ennek a laminálási technológiának köszönhetően nagyon ellenálló a karcolásoknak és magas a kopásállósága. A felületet borító lakkréteg miatt UV ellenálló, és a háztartási tisztítószerek sem tudnak kárt okozni benne. Felülete mikrobarázdált, mely a valódi fa hatását kelti. 

 

Az utólagos beszerelést megkönnyítő ajtótokok szintén ezt az iridium borítást kapják, így ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint ajtólapjaink.

 

Az állítható ajtótokok jelentősége

 

Tudjuk, hogy válaszfalak mérete sohasem lesz teljesen egyforma, és az sem biztos, hogy a felületük teljesen egyenletes, ezért ezek a tokok több méretre állítható kivitelben készülnek, hogy megkönnyítsék a beszerelést a már kész falnyílásba. 

 

A tokok magjának alapanyaga pozdorja, míg a fix és mobil borítások MDF alapanyagból készülnek. 

 

Rejtett rögzítési pontokkal készülnek és esztétikus, lekerekített élekkel rendelkeznek, melyet a korszerű postforming technológiával érnek el. 

 

Ajtótokjaink magyar szabványosak, különféle méretben kaphatók, lehetnek 95-115, 120-140, valamint 140-160 mm-esek.


Nézz körül kínálatunkban, és válassz a jobbos és a balos kivitel közül!  Minőségi ajtótokjainkat a hozzájuk tartozó kötőelemekkel és pántokkal szállítjuk.