Elektromos ágvágó

A faágak metszése kihívásokkal teli, fizikailag megterhelő feladat, ám egy elektromos ágvágó hathatós segítségedre lehet a kivitelezésben. Egy ilyen szerszám könnyen kezelhető, sokoldalúan használható, ütős darab, amelynek bizonyos típusához több fej is csatlakoztatható. Ezzel pedig igazi jolly jokerként tündökölhet a kerti gépek között.


 


Az elvégezni kívánt munkához mérten érdemes választani az ágvágó típusai, vagyis a benzines, az akkumulátoros és az elektromos ágvágó között. Hiszen mindegyik fajta más-más tulajdonságokkal és teljesítménnyel bír. Webshopunkban mindegyikből kapható szép számmal!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Webáruházunk a beltér rendezése mellett a kültér és a kert csinosításában is segíti vásárlóit. Így számos kerti géppel, kiegészítővel és kellékkel is készültünk annak érdekében, hogy a külső környezet gondozása gördülékenyen menjen. Kerti gépeink között kaptak helyett minőségi ágvágóink, melyek között a bivalyerős benzines ágvágó, a halkabb, de gyengébb teljesítményű elektromos átvágó és a hordozható akkumulátoros ágvágó is helyet kapott. 

 

Elektromos ágvágó kis és közepes méretű kertekbe

 

Vannak belátható nagyságú, könnyen kezelhető kertek, ahol sem óriási távolságokkal, sem pedig méretes növényekkel nem kell számolni. Ezekre a terekre jön jól egy elektromos ágvágó, hiszen teljesítménye épp megfelelő az ilyen kert adottságaihoz. A mai, modern készülékek már vetekszenek a benzines gépekkel, ráadásul a káros kipufogófüsttel és az állandó benzinbeszerzéssel esetükben nem szükséges foglalkozni.

 

Az elektromos ágvágó előnye tehát a halk működés, a könnyű kezelés és kivitelezés. Webshopunk a Hecht ágvágóit és lombfűrészét hozta el számodra ebben a termékkategóriában, melyek egyike cserélhető fejekkel rendelkezik, így - univerzális eszközként - képes szinte minden kerti munka elvégzésére. Egy Hecht gép kiemelkedő minőségének hála szinte egy egész életen át hű társad lesz a kertrendezésben.

 

Ágvágó vásárlása, akár egy szempillantás alatt!

 

Egy általunk kínált ágvágóba nem nehéz beleszeretni. Ha Te is úgy gondolod, hogy megtaláltad a számodra megfelelő gépet, szerezd be mielőbb! Első lépésként helyezd a kosárba, majd add meg a szükséges adatokat, és töltsd ki a szállításra vonatkozó részt! A fizetést több módon tesszük lehetővé, a szállítás általában futárszolgálattal történik, de üzletünkben lehetőséget nyújtunk a személyes átvételre is. A lényeg azonban az, hogy elektromos ágvágó gépeinket akár ingyenes postázással is megszerezheted! Siess, le ne maradj!