Akkumulátoros sövényvágó

A vezeték nélküli vagy akkumulátoros sövényvágó a legkedveltebb darabok egyike, hiszen rendkívül csendes, könnyen használható és kényelmes is. Alkalmazása során nem kell aggódni amiatt, hogy túl messze van az áramforrás, ahogy amiatt sem, hogy munka közben belegabalyodsz a vezetékbe vagy esetleg elvágod azt. 


 


A töltöttségi idő alatt bátran használhatod, és a károsanyag- vagy a zajkibocsátás sem okoz majd gondot, hiszen ezeket is mellőzi ez a típus. Egy akkumulátoros sövényvágó ráadásul ma már teljesítményben sem marad le társaitól. Ipari használatra ugyan nem, de otthoni körülmények közötti bevetésre teljes mértékben alkalmas.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

A sövényvágó gépeknek számos típusa létezik: a benzines a nagy területeken elhelyezkedő erőteljes bokrok nyírására alkalmas, az elektromos sövényvágó az akkumulátorral rendelkező modellhez nagyon hasonló, annyi különbséggel, hogy vezetékkel működik.

 

Ezek az akkumulátoros sövényvágó előnyei

 

Hogyha egy könnyen kezelhető, kis súlyú és bármely távolságban használható gépre vágysz, az akkumulátoros sövényvágó a megfelelő számodra. Olcsóbb, mint egy benzines készülék, környezetbarát és bárhol használható, minden kert szépségét képes megfelelően szolgálni. Az akkumulátor üzemideje ugyan nagyban befolyásolja a használhatóságot, egy extra akkumulátor beszerzésével azonban szinte folyamatosan dolgozhatsz a géppel.

 

Webshopunkban a Hecht, a HT és a Multitool gépeivel készültünk, melyeket most még olcsóbban szerezhetsz be. A választást megkönnyítendő, számos termékünket rövid videó keretében is igyekszünk bemutatni, tekintsd meg ezeket is! Az ingyenes szállítás - amely több termékünkhöz is jár - pedig már csak hab a tortán. Fedezd fel utánozhatatlan gépeinket!

 

Sövénynyírásra fel!

 

Ha eddig elhanyagoltad a bokrokat, akkor most szinte biztos, hogy megjön a kedved ahhoz, hogy végre rendbe tedd őket! Ha eddig nem tetted, tekintsd át sövényvágó gép kínálatunkat, és válaszd ki az elképzeléseidnek megfelelő, nagyszerű terméket! 

 

A rendelés leadása ehhez képest gyerekjáték! Első lépésként helyezd a terméket a kosárba, majd add meg személyes adataidat, valamint a szállítási címet! Utolsó lépésként pedig gondoskodj a szállítási és a fizetési módok közötti választásról! Gyors szállítással, egyedi megoldásokkal és extra szolgáltatásokkal is várunk! Ismerkedj meg webáruházunkkal most!