Hálózati adapter

Töltőre és hálózati adapterre szinten minden elektromos eszközhöz szükséged van, ami hordozható. A webáruházunkban kapható változatok között bőven találsz megfelelőt szerszámokhoz, de például beszerezhetsz lengőcsatlakozót is. Ez utóbbi nemcsak beltéren jöhet jól, hiszen a műhelyben és az udvaron ugyanúgy vannak munkák, amikhez elektromos készülékekre van szükséged.


 


Ezeket működtetni sokszor a túlzottan rövid vezetékek miatt nem lehet, kivéve, ha akkumulátorossal dolgozol. Az azonban szintén igényel hálózati adaptert. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Hálózati adapterek használata

 

Valljuk be, manapság nem nagyon van már olyan munka és tevékenység otthon, amihez ne kellene legalább egy hálózati adapter vagy hosszabbító. Mindegy, hogy barkácsolsz, esetleg főzöl vagy építkezel, ezek mind olyan feladatok, amik esetében az eszközökhöz csatlakoztatott túl rövid vezeték hátrány lehet. Az otthoni lakáskiegészítőkhöz tehát elengedhetetlen, hogy legyen kéznél egy feszültségátalakító, elosztó vagy hosszabbító.

 

Egy felakasztós változat például igen praktikus, ha a konyhában, műhelyben, nappaliban túl sok elektromos eszköz pihen, és azokhoz nincsen elegendő konnektor. Sajnos napjainkban hiába van egy új építésű lakás vagy családi ház, sokszor itt sincs annyi dugalj, ami könnyedén kiszolgál Téged.

 

Hálózati adapterek kínálata

 

A webáruházunkban kapható Stanley 4-es elosztó kapcsoló egy masszív, alumínium csiptetővel ellátott, asztalra rögzíthető kivitel. Igen praktikus, ha létrára kell másznod és vinned kell magaddal, hiszen oda is könnyedén fel tudod aggatni. IP44-es védelemmel ellátott, kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható modell, amelynek hossza 3 méter. 

 

A hálózati adapterek között pedig megtalálhatod a kapcsoló üzemű verziót, amely ideális minden 12 V egyenáramú készülékhez. Ennek hossza 115 cm, így ezzel mindenképpen számolj, ha olyan helyre keresel ilyen kelléket, ahol fontos a méret. Válaszd a minőséget és vásárolj tőlünk megfelelő hálózati adaptert, hosszabbítót vagy elosztót!

 

Ha megtetszett valamelyik termékünk, akkor tedd azt a kosárba, aminek tartalmát bármikor módosíthatod, amíg le nem adtad a végső megrendelést. Mi pedig a vásárlást követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a csomagot.