Kőmosdó

Kőmosdó

 

Ebben a kategóriában kőmosdó kínálatunkból szemezgethetsz, melyek között a legkülönlegesebb formájú és kivitelezésű mosdókagylókat is beszerezheted. Valami igazán rendhagyóra vágysz? Olyan mosdót képzeltél el, ami alakját, és anyagát tekintve is egyedi? Nálunk, a legjobb helyen jársz!

 

Antracit sarokba való kőmosdót, kör alakú fehér márványból készültet és szögletes, homokköves beton mosdókagylót is választhatsz. A színeket tekintve is bőséges a termékpaletta, fehér, fekete, világos szürke, sötétbarna modellek is elérhetők. Merülj el a különleges mosdók világában, és alakítsd ki a régóta vágyott álomfürdőszobát!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Fedezd fel változatos színekben és formákban elérhető termékeinket! A választásnál vedd figyelembe a meglévő szaniterek stílusát, alapanyagát és színvilágát. Még egyedibbé varázsolhatod fürdőszobád egy karakteres kőből készült mosdó által. 

 

Kőmosdó választékunk

 

Webáruházunk mosdókagyló kategóriájában a kőmosdók között a rusztikus kivitelezésű modellek és az elegáns, kőből készült mosdók is helyet kaptak. 

 

Az igazán stílusos fürdőszobák egyik jellegzetessége a designer kőmosdó, mely egyedisége mellett a természetességet képviseli. Ezekben a különleges termékekben ötvöződik a modernizmus és a naturális hatás. 

 

Formájukat tekintve lehetnek négyzetesek, melyek leginkább a minimalizmust preferálóknak ajánlottak. Azoknak, akik a szabályos formákat kedvelik, kifejezetten jó választás BLOK fekete antracit termékünk. 

 

Igen népszerűek a kerekded tál formájú mosdók is, mint amilyen például BLOK márvány modellünk, mely fekete és fehér színben is kapható. 

 

A kőmosdók legnagyobb előnye különleges megjelenésükön túl, hogy a tisztításukhoz nem kell vegyszereket használni, csupán vizet. Az impregnált felületen ugyanis nem tapadnak meg szennyeződések, egyedül a két évente történő impregnálásra kell odafigyelni! A karbantartásuk végtelenül egyszerű. Egy sikkes mosdókagylóval igazán dekoratív fürdőszoba tulajdonosa lehetsz!

 

Miért válassz különleges, kőből készült mosdókagylót?

 

Fontos számodra, hogy a fürdőszobádban is érvényesüljön a természetes hatás? A letisztult minimalista stílus áll hozzád legközelebb? Egy rusztikus antracit mosdó révén igazán egyedi karaktert kölcsönözhetsz a leggyakrabban használt helyiségednek. Unod már a klasszikus mosdókat, szeretnél valami rendhagyót? Válassz időtálló kőmosdót az általad kedvelt formavilággal és színnel!