Monoblokkos WC

Fürdőszoba-felújításban gondolkodsz? Szeretnél egy igényesen és jól felszerelt otthon tulajdonosa lenni? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálsz, amire az átalakítás során szükséged lehet. Legyen szó bármilyen helyiségben használatos berendezésről, például a monoblokkos WC-ről, a kínálatunk hatalmas.


 


Ennél a típusnál a tartály és a csésze egyben található meg, ezáltal egyszerű és elegáns megoldást biztosít a lakás ezen részére. Nézz körbe a kategórián belül még ma, és válaszd ki a stílusodhoz legközelebb álló darabot!

tovább bezár
Gyártó
Kifolyás iránya
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

A fürdőszoba felújítása és a berendezések kiválasztása

 

Amikor az otthon ezen részének átalakítására kerül sor, akkor sok szempontot figyelembe veszünk, legalábbis ami a berendezések kialakítását illeti. Nem véletlen, hiszen senki sem szereti évente szétverni az egész fürdőszobát, így fontos, hogy megfelelő termékeket szerezzünk be a lakás ezen részébe.

A monoblokkos WC-k tökéletes megoldást nyújtanak arra, hogy egy elegáns és egyszerű megoldással szereld fel ezt a területet. Ebben az esetben nem lesz szükség a fejtörésre, ami a WC-tartály beszerzését illeti, hiszen itt egyben kaphatod meg a két részt. A diszkrét megoldásnak köszönhetően nem lesz a falon szabadon futó cső, ezáltal igazán impozáns összhatást érhetsz el. 

 

A monoblokkos WC-k választéka

 

A kerámiákból gyártott darabok klasszikus minőséget képviselnek, így lesznek igazán letisztultak és kényelmesek. Nem véletlenül tartunk a kínálatunkban többféle típust, aminek köszönhetően Te is könnyedén megtalálhatod a tökéletes monoblokkos WC-t. Nálunk a trendnek megfelelő hagyományos, íves, robusztus, de még szögletes darabokkal is találkozhatsz. Annak ellenére tehát, hogy ezek a típusok klasszikusnak számítanak, a gyártók a modern technológiára és a dizájnra is hangsúlyt fektetnek. A legnagyobb előnyük, hogy ötvözték a praktikumot és a funkciót, emellett sikkes megjelenést biztosítanak az otthonod számára. 

Tőlünk tehát beszerezhetsz lekerekített, szögletes, kagyló alakú, de még hátsó kifolyású modellt is egyaránt. Ne feledkezzünk meg a soft close ülőkéről sem, amellyel több termékünk esetében is találkozhatsz.

A folyamatos és széles termékválasztéknak hála, mindig kedvező áron vásárolhatsz monoblokkos WC-t. Nem érdemes tehát semmit sem elkapkodni. Gondold át és csak azt követően válassz berendezést és kiegészítőket a fürdőszobádba!