Bidé

Különleges, jól felszerelt, stílusos fürdőszobára vágysz? Éppen átalakítod a helyiséget, és szükséged van hozzá pár kiegészítőre? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk szinte mindent megtalálsz, amire az otthonodban szükség lehet. Legyen szó bármilyen berendezésről, webáruházunk széles kínálattal vár téged még a bidék területén is.


 


Lehet ez falra szerelhető, álló kialakítással készült, esetleg WC-re szerelhető modell egyaránt, nálunk mindegyikből bőven találsz választékot. Nézz körbe még ma a kategóriánkban, és válaszd ki a tökéletes darabot, amely még a Te otthonodban is jól mutathat!

tovább bezár

Milyen kiegészítőkre van szükség a fürdőszobában?

 

A lakás átalakítása előtt valószínűleg Te is alaposan átgondoltad, hogy mire is lesz szükség a tisztálkodóhelyiségben. A megfelelő csempe, a minőségi járólap, a zuhanyfülke, a kád, illetve a stílusos és tartós bútor mellett azonban számos más dologra is gondolnod kell. Ilyen például a bidé kérdése, amit sokan elvetnek, mondván, nincs is rá akkora szükség. Pedig ez közel sincs így. 

 

A helyiség nem túl karakteres, ámde hasznos eszköze a bidé, amit sokkal könnyebben helyezhetsz el a fürdőben, mint például a mosdókagylót, illetve a WC-csészét. A térbe tehát könnyedén bele tudod kalkulálni, azonban nem egyszerű kiválasztani a megfelelő darabot, ami lehet fali, álló, illetve WC-re helyezhető bidé egyaránt. A kutatás kihívás elé állíthat téged, hiszen figyelembe kell venni a vízelvezetést, a formát, illetve az elhelyezkedést egyaránt. A megjelenésének ugyanis egységesnek kell lennie.

 

A bidék palettája

 

A webáruházunkban kapható modellek között találhatsz álló, falra szerelhető, de még WC-re tehető változatot is. Fontos azonban a vízelvezetés iránya, amely lehet alsó és hátsó kialakítású. Ezáltal ugyanolyan nehézkes lehet az elhelyezése, mint a WC csészéké, annyi a különbség, hogy ezek sok esetben kisebbek, mint az említett termékek. 

 

A porcelánból gyártott bidék többféle formában érhetőek el, így tökéletes választásnak bizonyulhatnak egy modern, de akár egy hagyományos fürdőszobában is. A legtöbb esetben azonban a csaptelep nem része a berendezésnek, így a kiegészítőről külön kell gondoskodnod. Választhatsz azonban egykaros, illetve tekerős kivitelt, hogy a bidé igazán funkcionális legyen. Az igényes fürdőszobához igényes megjelenésre is szükséged lesz. Válogass tehát körültekintően a bidék között!