Párásító ventilátor

Ebben a kategóriában párásító ventilátor kínálatunkat találod, melyek a levegő hűtésére, párásítására alkalmazhatók. Ezek a készülékek remekül használhatók a kisebb helyiségek lehűtésére, a levegő felfrissítése révén sokkal kellemesebb légkör biztosítható a nyári meleg napokon. 


 


Ezek a praktikus berendezések párologtatással hűtik az átáramló levegőt, mely ideális azoknak is, akik például egészségügyi okokból nem klímázhatnak. Hordozható ventilátorok, így igény szerint ott üzemeltethetők, ahol éppen szükséges. Nappaliban, konyhában, hálószobában. Fedezd fel párásító ventilátor választékunkat, és változtasd otthonod hűs oázissá!

tovább bezár
Kampány típusa
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A nyári meleg időszak rengeteg kihívás elé állít mindannyiunkat. Amikor épp otthonról dolgozunk, nem egy klímás irodában, akkor is kellemes légkört kell teremteni. Gondolni kell a munka mellett a nyugodt, pihentető alvásra is. 

 

Párásító ventilátor kínálatunk 

 

Webáruházunk hűtés termékkörében találod párásító ventilátorainkat, melyek afféle léghűtő berendezések. Javasoltak kisebb helyiségek hűtésére, párásítására, például remekül használhatók hálószobában, dolgozószobában, nappaliban egyaránt. 

 

Ezek a készülékek a levegő felfrissítése által biztosítanak kellemes hőmérsékletet, mely elengedhetetlen a nyugalmas alváshoz és a napi teendők ellátásához is. 

 

Távirányítóval szabályozhatók, többféle fokozat szerint állíthatók. Termékeink mobilisak, könnyedén áthelyezhetők az adott helyiségbe, emellett éjszakai üzemmód révén nem zavarnak 

az alvásban. Praktikusan használhatók, akár a kedvenc foteledből is vezérelheted, és beállíthatod a kívánt fokozatot. Egyes modellek még szúnyogriasztó lapkákkal is felszereltek.

 

Hogyan használd webáruházunkat? 

 

Szeretnél kellemesebb légkört otthonodban? Leginkább léghűtő készülékeink érdekelnek? Ez esetben böngészd végig “hűtés” kategóriánkban lévő termékeinket! Ajánljuk azon belül a “párásító ventilátorok” szekciót, melyben a berendezések nevére kattintva bővebb információt olvashatsz. 

 

Amennyiben egy természetesebb módszerrel hűtenéd a lakásod, remek megoldásokat kínálunk. Válogass igényeid szerint, és add kosárhoz a számodra szimpatikus ventilátort! Ezután könnyedén kitöltheted a megrendelési űrlapot, melyhez csupán néhány adatra lesz szükség. 

 

Teremts hűvösebb hőmérsékletet, melyben jól érezheted magad a kánikula idején is!