Hűtés

A hűtés nagyon fontos feladat a nyári kánikulában! Kapcsolódó termékeink ebben a kategóriában találhatók! Nézz körül! Mindannyian a bőrünkön érezzük, hogy a klímánk változik, és a nyarak már a mi országunkban is egyre hosszabbak és egyre forróbbak. 

 

Olyan tartósak már ezek a forró időszakok, hogy otthonaink már éjszaka sem hűlnek le annyira, hogy kellemes pihenést biztosítsanak számunkra. Az alvásunk minősége nagyon fontos az egészségünk megőrzéséhez. Az alvás jó minőségéhez a jó ágyon, a kényelmes matracon túl, szükséges az is, hogy megfelelő hőmérsékletű legyen a hálószobánk. Ezért éppen úgy, ahogy télen fűteni kell otthonunkat, nyáron a hűtéséről kell gondoskodnunk. 

tovább bezár
Kategória
Termékkategória
Gyártó
Méret
Teljesítmény
Helyiség méret
Készletinformáció
További szűrők
182 db termék
 

Tippek, amivel nyár elején kellemesebbé tehetjük a lakásunk klímáját

 

Az elektronikai termékek megkönnyítik az életünket, mégsem árt néha üzemen kívül helyezni őket! Kapcsoljuk ki az összes olyan elektromos berendezést, ami hőt termel, miközben nem használjuk! Nem is gondolnánk, hány eszközünknek van töltője, bedugva, amikor nem használjuk, egészen addig, amíg rá nem nézünk egy elosztóra! De hőt termelnek a számítástechnikai és multimédiás eszközeink is. 

 

Próbáljunk olyan ételeket készíteni, amiket nem kell sokáig sütni-főzni, így elkerülve, hogy a tűzhelyünkkel felfűtsük a lakásunk!

 

Még ma is sokan nyitják ki az ablakot, hogy szellőztessenek, huzatot csináljanak a lehűlés reményében. De a nyári hőségben az a legpraktikusabb, ha nappal sötétítjük az otthonunkat, és csak késő este, amikor valamelyest lehűlt kint a levegő, kezdjük el a szellőztetést!

 

Hűtés különböző eszközökkel: ventilátorok, klímák, léghűtők

 

Amikor azonban beköszönt egy hosszabb kánikula, a fenti trükkök már nem nyújtanak megoldást. Érdemes ezért már tavasszal vagy nyár elején megfelelő légkondicionáló eszközt beszerezni. 

 

A ventilátornál eggyel komolyabb berendezés a léghűtő, ami hűtőrendszer, párologtató és ventilátor kombinációjával hűti otthonunkat. 

 

A légkondicionálás nagyágyúi viszont a klímaberendezések, melyek már nagy terek hűtésére képesek, akár mobil, akár falra szerelhető változatban telepítjük őket. A falra szerelhető, modern inverteres klímák energiatakarékosak, és hűtés mellett fűteni is tudunk velük. Ennek nagyon fogunk örülni ősszel, mikor a fűtésrendszerünket még nem üzemeljük be, de egy-egy hűvösebb estén már melegre vágyunk. 

 

Webshopunk hűtés kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hűtőeszközt. Nézz körül és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb ventilátort, léghűtőt vagy klímaberendezést!