Kerti ház

Biztosan veled is előfordult már, hogy az otthonodban a tárolók kapacitása a végéhez ért, és az újonnan beszerzett eszközöknek már nem jut hely az udvaron. Erre több megoldás létezik, többek között a webáruházunkban kapható kerti házak, amelyeknek köszönhetően szinte minden elfér majd a kertben.


 


Ez nem csak hasznos építmény lesz kint, hiszen az esztétikus házikók választása esetén igazi gyöngyszemre lelhetsz. Ezt követően mind a kerti eszközök, mind a bútorok, mind a kerti gépek biztonságban lesznek, még a téli időszakban is. Nézz körbe a széles palettánkon, és válogass kedvedre!

tovább bezár
Gyártó
Méret
Alapterület
Készletinformáció
További szűrők
36 db termék
 

Kerti tárolók otthonra

 

Tudatosult benned, hogy kerti tárolóra lenne szükséged otthon? Vásárlás előtt mindenképpen gondolj végig pár dolgot, hiszen a hatalmas választék miatt nem egyszerű a választás. A kerti házak ugyanis széles kínálatban kaphatóak, többféle anyagból, méretből és kivitelből válogathatsz. El kell döntened, hogy milyen legyen a tető fedése, a berendezés színe, annak nagysága, hiszen az esztétikus végeredményhez kétségkívül szükséged van ezekre. Persze ügyelni kell a felületkezelésre, bár a legtöbb esetben nem sok ápolást igényelnek. 

 

Méret tekintetében el kell döntened továbbá azt is, hogy a kerted melyik részén képzeled el a kis házat. Meg kell nézni, hogy nem lóg-e be faág, megfelelően meg tudod-e közelíteni bármely évszakban. A tetőfedés témakörében pedig amellett, hogy ügyelsz az esztétikus megjelenésre, vedd figyelembe a funkcionalitást is. 

 

A kerti házak palettája

 

Modern kerti házat keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban megtalálhatod többek között a MIR1008 jelzésű darabot, amely a kert alapfelszereltségének számít majd. A szerszámosház tökéletes hely az eszközök tárolására, a kerti felszerelések, gépek és fűnyírók biztonságban tartására. A fém változat tolóajtóval rendelkezik, ezáltal nem foglal sok helyet. Előnye, hogy az elülső fal felső részén elhelyezett szellőzőnyílások megakadályozzák a párásodást, ezzel elkerülve a penészedés lehetőségét. A horganyzott acélszerkezet pedig ellenállóvá teszi a korrózióval szemben.

 

Amennyiben megtetszett valamelyik kerti házunk, tárolónk vagy berendezésünk, abban az esetben bátran tedd azt a kosárba. Annak tartalmát a vásárlás végéig bármikor módosíthatod. A megrendelést követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a terméket. Nézz szét a további kategóriánkban, és válogass kedvedre!