Mosdó szifon

A mosdókagylók szerves részét képezik a lefolyók, a túlfolyók és a mosdószifonok. Ezek nélkül a kiegészítők nélkül nem lenne biztosítva a folyó víz megfelelő elvezetése. Mosdószifonjaink változatos kivitelben vásárolhatóak meg. Fémből és műanyagból készült szifonokat is rendelhetsz tőlünk.


 


Tekintsd meg szifonkínálatunkat, és válaszd ki a mosdókagylódhoz és a fürdőszobád kialakításához leginkább illő modellt. Rendeld házhoz termékeinket akár prémium kiszállítással, és a gyártó által biztosított egy év garanciával. Ne habozz, ha fürdőszobát építesz, a legjobb helyen jársz!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

A vízelvezetés jelentősége

 

A fürdőszoba mind burkolatok, mind berendezési tárgyak szempontjából különleges helyiség az otthonunkban. Nagyon fontos, hogy a rendszeres vízhasználatnak megfelelően rendezzük be, a szifonok is ezt szolgálják.

Ahol ugyanis több vizet használnak, fennáll a salétromosodás és a penészedés veszélye. Nagyon fontos, hogy a mosdószifon és a csövek jól tömítettek legyen, ne szivárogjon belőlük a víz. Ugyancsak ügyelnünk kell arra is, hogy sem a fürdőkádban, sem a tusolóban, sem a mosdókagylóban ne pangjon a víz.

 

Mosdószifonok

 

Mosdószifonjaink egytől egyig magas minőséget képviselnek. Vásárolhatsz nálunk műanyagból készült szifont, mely kiváló ár-érték arányon kapható. A krómozott szifonok, amelyeket forgalmazunk, csodásan csillognak a fürdőszoba fényei között. Emellett nagyon időtálló darabokról van szó.

Nem csupán kör alakú, hanem négyzet formájú mosdószifonok is elérhetőek webáruházunk kínálatában. Sőt, akár a színek között is válogatszhat, hiszen fekete, króm, fehér és sárgaréz modelljeink is várnak. Teleszkópos, helytakarékos vagy épp klik-klakos mosdószifont is rendelhetsz tőlünk. 

 

További fürdőszobai termékeink

 

Ha éppen felújítod a régi fürdődet, vagy új otthonodat építed, nálunk a legtöbb fürdőszobai terméket eléred, amelyre szükséged lesz. Minőségi mosdókagylókat, wc-csészéket, fürdőkádakat, zuhanytálcákat forglamazunk nagy választékban.

Emellett a tárolást is segítünk stílusosan és praktikusan megoldani fürdőszobai bútorainkkal. Alsó és felső szekrények, mosdószekrények, tükrök rendelhetőek tőlünk kiváló minőségben. Ráadásul megjelölt termékeinket díjmentesen szállítjuk házhoz, és akár beüzemelés is kérhető. Rendelj meg egy helyről mindent anélkül, hogy kimozdulnál.