Harmonika zuhanyajtó

Amikor fürdőszobát újítanál fel, ne feledkezz meg olyan kiegészítőkről sem, amelyek kapcsán elengedhetetlen a prémium minőség. Jó helyen jársz, ha hasonló berendezéseket keresel, hiszen a webáruházunkból szinte bármit beszerezhetsz, amire a lakásban szükséged lehet. Legyen szó például a harmonika zuhanyajtókról, amik esetében hatalmas kínálatból választhatod ki a tökéletes darabot.


 


Ezek a modellek igazán elegánsak, impozáns látványt nyújtanak a helyiségben, köszönhetően a fémből gyártott keretnek, illetve a mágneses ajtózárnak. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Zuhanyajtó szélesség
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Zuhanyzótípusok modern fürdőszobába

 

A helyiség felújítása során érdemes hangsúlyt fektetni az olyan kiegészítőkre is, mint a zuhanyzó, a zuhanyfej vagy éppen az ajtók típusa. Utóbbi esetében választhatsz egy-, illetve kétszárnyú, de akár harmonika zuhanyajtót egyaránt. Ezek a modellek egységessé varázsolhatják a modern fürdőszobádat, ami mellett impozáns látványt nyújtanak a lakás ezen szegletében. Mindez a fémből készült keretnek, az edzett üvegnek, illetve a mágneses ajtózárnak köszönhető.

A strapabíró megoldás tehát bármely esetben jól jöhet, ha szeretnéd egy kicsit különlegesebbé és nem túl hagyományossá tenni a teret. 

 

A harmonika zuhanyajtók típusai

 

A webáruházunkban kapható kabinok esetében beszélhetünk épített változatokról, amelyekhez remekül passzolnak az említett zuhanyajtó fajták. Az optimális lehetőségnek hála végre egy olyan otthonra tehetsz szert, amely minden igényedet kielégíti. A harmonika kialakítású ajtók esetében az egyik üveglapot a falhoz kell rögzíteni, ami mögé be lehet csukni a másik felét. Ez abban az esetben lehet jó választás, ahol szűk zuhanynyílással van dolgod. Itt ugyanis nagy szükség van arra, hogy a legnagyobb mértékben alkalmazkodj az adott méretekhez.

Jó megoldás lehet továbbá egy görgős vagy egy tolóajtós változat is, amivel további helyet takaríthatsz meg. Ott van például a Harmony zuhanyajtó, amelyet több méretben is megrendelhetsz. Legyen szó 80-90, illetve 100x195-ös nagyságról egyaránt, tőlünk bármekkorát beszerezhetsz. Az alumínium és króm profilból gyártott terméket 4 milliméteres edzett üveggel készítették el, amely hosszú ideig tartóssá teszi ezt a darabot. 

Nézz körbe tehát nálunk még ma, és válassz egyet a prémium ajtóink közül!