Grillrácsok, nyárstűk és grill tepsik

Ebben a kategóriában a grillrácsok, nyárstűk és grilltepsik kaptak helyet. Webáruházunk széles körű kínálatában biztosan találsz kedvedre való terméket. Grilljeink számos méretben és kivitelben várnak rád. Gázos, faszenes és elektromos grilljeinket csúcsminőségben forgalmazzuk. S hogy tökéletesen sikerüljenek a sültek, böngészd végig grilltartozékainkat is. 


 


Grillrácsainkon igazán finom ételeket készíthetsz, a nyárstűkkel könnyű mozgatni, forgatni a húsokat. A grilltepsik pedig egyszerűbbé teszik a sütögetést a kertben vagy a teraszon.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Grillrácsok, nyárstűk és grilltepsik

 

Ahhoz, hogy a sültek ne legyenek szenesek, vagy bármi mással szennyezettek, több tényezőre kell ügyelnünk. A grillrácsok használata azért célszerű, mert így higiénikusabb és hatékonyabb is a sütés. Ráadásul minél több rácson sütünk, annál több ételt tudunk elkészíteni egy időben. A fanyeles grillrácsunk könnyen kezelhető és mérete is alkalmas több személyre való sütésre.

 

Emellett a nyárstűk használata is megkönnyíti az ételek higiénikus kezelését és az egyenletes sütést. A grilltepsik megakadályozzák, hogy a sütőfelület beszennyezze az élelmiszert. Mindez elérhető a kínálatunkban.

 

Elektromos nyárstűink

 

Hol vannak már a régi idők, amikor szálkás botokra húzva sütötted a szalonnát? Elektromos nyárstűink új korszakot nyitottak a kültéri sütésben. Ezek a nyárstűk automatikusan forgatják a rájuk húzott húst, zöldséget, amit éppen megkíván a társaság. Ezekkel a kütyükkel igazán kényelmessé teheted a kerti partit a séf számára is. 

 

Ha te felelsz az ételekért, hát könnyítsd meg a saját dolgod. Te foglalkozhatsz a vendégeiddel, míg a nyárs dolgozik helyetted. Forgása által egyenletesen sülnek át az ételek, így a barátaid biztosan dicsérik majd a grillmester munkáját.

 

Grilltálcánk

 

A tálca igazán hasznos és könnyen kezelhető kiegészítője a grillezésnek. Ezekre a fém tepsikre könnyedén ráhelyezhetjük az előkészített húsokat és zöldségeket. A lyukakon kifolyik a felesleges folyadék, az átforrósodott fémtálcán pedig kíméletesen készülhetnek el a grillételek. 

 

Rozsdamentes acélból készült grilltálcánkon szép és ízletes ételek készülnek. Ha te sem szereted a szenes húsokat és a nehezen tisztítható grillrácsot, válaszd a grilltálcát. További grillkiegészítőinket keresd webáruházunkban.