WC csésze

Éppen a fürdőszobát alakítod át? Már megvan a legtöbb nagyobb bútordarab és berendezés, de még mindig hiányérzeted van? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte bármit beszerezhetsz, amire az otthonod ezen részében szükség lehet. A WC-csészék palettáján számos kivitelt és méretet találhatsz, amik megoldást jelenthetnek a problémádra. Legyen szó álló, fali, monoblokkos vagy éppen kerámia bidéről, ezek mindegyike remek szolgálatot tehet a lakásban.

 

Nem véletlenül tartunk a kínálatunkban ennyiféle és fajta típust. Nézz körbe köztük még ma, és rendeld meg a tökéletes darabot!

tovább bezár

A WC-csésze választásának fontossága

 

A fürdőszobád alapvető kiegészítője a WC-csésze, aminek minőségbeli és kényelmi fontosságáról valószínűleg kevés szó esik.  Mivel a kádat és a fürdőszobabútort sokkal fontosabbnak tartjuk, így erről az apróságról sokan megfeledkeznek. Ne ostorozd magad, még nincs minden veszve, hiszen nálunk hatalmas kínálatból választhatsz az álló WC, a hátsó kifolyású, illetve a monoblokkos modellek közül egyaránt. Előbbiek lehetnek alsó és hátsó kivezetésűek, attól függően, hogy a szennyvíz elvezetése hol van megoldva. Ezt is mindenképpen vedd számításba, amikor csészét választasz. 

 

WC-csésze palettánk

 

A webáruházunkban az előbb említett gyártmány mellett találhatsz továbbá monoblokkos WC-csészét is. Egyre többen választják ezt a terméket az otthonukba, ugyanis ezeknél a tartály gumitömítéssel rögzített, az összeszerelése után pedig egy egységet képvisel a két rész. Ez nagyban meg tudja könnyíteni a Te életedet is. 

Amennyiben további megoldások és lehetőségek után kutatsz, akkor nézz körül a fali WC kínálatunk között. A rendkívül elegáns megoldás azért is előnyös, mert itt a tartály teljes mértékben eltűnik a kíváncsi szemek elől. A mély öblítéssel ellátott berendezés esetén, miután a burkoló elvégzi a munkát, a falon már csak egy nyomólap látszódik.

Vásárlóink egyik kedvence a Wellis Bella Rimless gyártmánya, amely egyedi formavilágának köszönhetően minden fürdőszobában, minden stílusjeggyel harmonizálva is megállja a helyét. A modell a modern stílus képviselője, hiszen a csészét perem nélkül tervezték meg. Ennek a nagy előnye, hogy a baktériumok számára nincs hely, ahol meg tudnának telepedni. 

Amennyiben pedig bidére és piszoárra is szükséged lenne, nézz körbe a kategórián belül, és válaszd ki ezek közül a hasznos kiegészítők közül a számodra tökéletes darabot.