Infraszauna

Egy mozgalmas munkanap után mindenkinek jólesik a pihentető relaxálás. Webáruházunk kínálatában a finn szaunák mellett az infraszaunákat is megtalálod. Ezek a kabinok a hosszú infrahullámok segítségével járulnak hozzá az egészséghez. Napi húsz perc infraszaunázással sokat tehetsz önmagadért. Számos infrakabinunkat ingyenesen kiszállítjuk, és minden modellre kérhető beüzemelés is.

 

Nézd végig kínálatunkat, ma már nem kell, hogy luxus legyen egy otthoni infrakabin. Több méretben forgalmazzuk az infraszaunákat, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő terméket

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
8 db termék

Az infraszaunázás egészségügyi hatásai

 

Az infravörös fény pozitív hatásai az egészségügyben évtizedek óta ismertek és elismertek. Az infrasugarak behatolnak testünk szöveteibe, melyeket felmelegítenek. Ezáltal fokozódik az anyagcsere, a vérszállítás. Ez pedig felgyorsítja a különböző gyógyulási folyamatokat. Emellett kiváló relaxációs hatással is bírnak az infravörös sugarak. Infraszaunáinkban fényterápiás égők is találhatóak, tovább fokozva a kabinok egészségre gyakorolt hatásait.

 

Egy- és kétszemélyes infrakabinok

 

Az általunk forgalmazott egy- és kétszemélyes kabinokat már kisebb területen is telepítheted. Így szinte bárhol élvezheted az infrasugarak jótékony hatásait. Pihenj, lazítsd izmaidat infrakabinjainkban, munkatársaink a szállítás mellett a beszerelést is vállalják. Neked tényleg csak a kikapcsolódásra kell koncentrálnod. Kínálatunkban megtalálod nemcsak a négy-, hanem az ötszögű infrakabint is. Ezzel is szélesítjük vásárlóink lehetőségeit.

 

Háromszemélyes infraszaunáink

 

Minőségi alapanyagokból készült infraszaunáinkat háromszemélyes kivitelben is megrendelheted webshopunkban. Ezekben a modern technológiával felszerelt kabinokban egy kisebb család kényelmesen lazíthat együtt. A fényterápia lehetőséget ad a teljesebb kikapcsolódásra és feltöltődésre. Nincs szükség másra, csak némi térre és egy konnektorra.

 

Négy- vagy többszemélyes infraszaunáink

 

A családunk és a barátaink is imádni fogják a négy-, ötszemélyes vagy még nagyobb infraszaunánkat. Ezekben a kabinokban nagyobb társaságok is összejöhetnek, a kényelmes kikapcsolódás garantált. Mivel az infrasugarak a levegőt nem melegítik fel, mindig kellemes a kabin hőmérséklete. Rendeld meg most infraszaunád, és élvezd az egészséget!