Álló wc

Valószínűleg a fürdőszoba felújításánál Te is csak a csempére, a zuhany és kád kérdésére, esetleg a bútorra helyezel hangsúlyt. Pedig számos egyéb fontos berendezést ki kell még választanod annak érdekében, hogy egy igazán jól felszerelt, igényes otthonra tehess szert. Nálunk jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban mindent megtalálhatsz, amire az átalakítás során szükséged lehet. Ilyenek az álló WC-k, amelyek esetében többféle gyártó, többféle terméke közül választhatod ki a tökéletes darabot.


 


Nézz körbe a kategóriánkban még ma, és rendeld meg a megfelelő WC-t!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A fürdőszoba átalakítása

 

Természetesen nemcsak az otthonunk konyha és nappali részét alakítjuk át pár évente, hanem például a fürdőt is. Persze utóbbi esetében nem cserélünk le mindig mindent, hiszen a legtöbb berendezés még évekig bírja a strapát. Kisebb felújításra azonban szükség lehet, aminek kapcsán szóba jöhet a WC-csészék cseréje is. 

Ezek lehetnek alsó, illetve hátsó kifolyásúak, fali vagy éppen álló modellek egyaránt. Érdemes olyan típust választani, ami passzol a mosdókagylóhoz, igazodik az enteriőrhöz, és persze árban is megfelelő értéket képvisel. Egy klasszikus stílusú helyiségben remekül jöhet egy ilyen változat, hiszen a fali, lebegő kialakítás tökéletes megjelenést biztosít a helyiség számára. 

 

Az álló WC-k kínálata

 

A webáruházunkban kapható álló WC-csészék választéka hatalmas, ami nem csoda, hiszen a legtöbben még mindig ezt a variációt választják otthonra. Éppen ezért érdemes neked is körbenézned a széles palettánkon. Abban az esetben azonban, amikor modern fürdőre vágysz, akkor érdemes alsó kifolyású WC-csésze mellett dönteni, persze igazodva a műszaki lehetőségekhez. Az álló típusok szerencsére modern megjelenésű kivitelezésben is kaphatóak, amik lehetnek szögletesek, visszafogottak és persze elegánsak egyaránt. 

Ezekhez a modern hatású modellekhez választhatsz akár falba épített tartályt is, így még sikkesebb megjelenést érhetsz el az otthonodban. Ott van például a Clement álló rimless WC, amely egy perem nélküli darab, ahol nincsenek elérhetetlen részletek, ezáltal könnyen higiénikusan tartható. A speciális kialakítást kapott termék lehetővé teszi, hogy az öblítés során a víz minden létező belső felületet tisztán tartson, mindezt kifröccsenés nélkül. A Wellis gyártmánya rejtett rögzítéssel készül, ezáltal jóval esztétikusabban hat, mint bármely egyéb másik darab.