Piszoár

Fürdőszobát alakítanál át? Szeretnél egy jól felszerelt, mindenkit kiszolgáló helyiséget létrehozni? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban mindent megtalálsz, amire a felújítás során szükséged lehet. Legyen szó bármilyen fürdőszobai kellékről, berendezésről, esetleg egy minőségi piszoárról, tőlünk bármit megrendelhetsz.


 


Ezekre manapság már nemcsak az irodákban és az éttermekben van szükség, hanem akár az otthonodban is. Amennyiben elegendő hely áll rendelkezésedre, nem árt tehát elgondolkodni egy ilyen darabon. Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A fürdőszoba legfontosabb felszerelései

 

Nem árt néha elrugaszkodni egy kicsit a megszokott dolgoktól, hiszen manapság már nemcsak a vendéglátó egységekben és a nyilvános helyeken találkozhatsz piszoárokkal. Egyre többen döntenek úgy, hogy otthonra is beszereznek egy ilyen berendezést, annak érdekében, hogy a fürdőszoba minden családtagot tökéletesen ki tudjon szolgálni. A férfiak számára kifejlesztett, modern WC-csészékkel tehát végre egy igényesen felszerelt fürdőszoba tulajdonosa lehetsz. Hiszen nemcsak kádra, csempére, mosdókagylóra, illetve bútorra lesz szükséged ebben a helyiségben. 

 

A piszoárok választéka

 

A webáruházunkban kapható higiénikus megoldásként szolgáló piszoárokkal végre a férfi családtagok is jól érezhetik magukat otthon. Szerencsére a gyártók számos karakteres, egyszerű, közegbe olvadó darabot készítenek, ezáltal Te is megtalálhatod a tökéletes darabot. A megjelenésének köszönhetően nem fogja uralni a teret, azonban a háttérben ez is prémiumérzetet nyújthat a család számára. 

A nálunk megvásárolható típusok kerámiából készülnek, ezáltal garanciát jelentenek a tartósságra. A termékek választhatóak felső és hátsó bekötéssel egyaránt. Ahhoz azonban, hogy a megfelelő modellt válaszd ki, érdemes leellenőrizni a vízelvezetést, hiszen nem mindegy, miként tudod csatlakoztatni a berendezést. Emellett nem árt tisztába kerülni a mérettel sem, így mielőtt beszerzel egy piszoárt, mindenképpen mérd le a rendelkezésre álló helyet. 

Telitalálat lehet a klasszikus stílusú termék, hiszen ennek megjelenése szinte biztosan harmonizálni fog majd a fürdőszoba többi eszközével. Választhatsz azonban merészebb formavilágú eszközt is, hiszen még ez sem lesz túl hivalkodó, mégis hasznos darab lehet. Nézz körbe nálunk tehát még ma, és válassz egyet a minőségi piszoárjaink közül!