Dohányzóasztal

A dohányzóasztal szinte minden nappali kötelező lakberendezési eleme. Ahol van kanapé, ülőgarnitúra egész biztosan megtaláljuk. De milyen dohányzóasztalt válasszunk? 

 

Ez egy nagyon sok összetevős kérdés, mert túl azon, hogy a nappalink és általában az otthonunk berendezésével is harmonizálnia kell, még funkcionalitásban eltérő asztalok közül is tudunk válogatni. Természetesen itt is vannak olyan szabályok, amit a döntésünk során figyelembe tudunk venni, és mi ebben szeretnénk most segíteni neked. Olvasd el tanácsainkat és nézz körül kínálatunkban!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
128 db termék
 

A rendelkezésre álló hely

A legjobb, ha dohányzóasztalt akkor választunk, amikor már van ülőgarnitúránk, vagy már eldöntöttük, milyet fogunk vásárolni. Az ülőgarnitúránk elrendezése és mérete fogja meghatározni azt a helyet, ahova dohányzóasztalt tehetünk. Ha megvan a rendelkezésre álló tér nagysága, vegyük figyelembe azt is, hogy mennyien és milyen gyakran fogjuk használni az ülőhelyeket, hogy mindenki kényelmesen elférjen ülő helyzetben, de akkor is, amikor elfoglalni vagy éppen elhagyni készül az ülőhelyét! 

 

Anyaghasználat

Dohányzóasztalt nagyon sokféle alapanyagból készítenek. Kaphatunk fából, üvegből, fémből, vagy ezek kombinációjából készült asztalokat is. A nappalink berendezése talán ezt határozza meg a legjobban. Egy minimalista, modern enteriőrbe választhatunk designer műanyag asztalt is akár, míg egy klasszikus, elegáns polgári környezetben az nagyon szokatlanul mutatna. Ha még most rendezzük be a teljes nappalinkat az ülőgarnitúra mellett, gondoljuk végig azt is, hogy a többi berendezés milyen stílusjegyeket fog hordozni!

 

Dohányzóasztal formák

A mai modern lakberendezés szereti a változatos formákat, így a dohányzóasztalok is számos formában megtalálhatóak. Azt, hogy számunkra melyik lesz a legmegfelelőbb nem csak az otthonunk stílusa, a rendelkezésre álló tér nagysága fogja meghatározni, de az is, hogy milyen korosztályok fogják használni. Ahol gyerekek vannak, biztos lesz arra példa, hogy ott szeretnének játszani, rajzolni. A fiatalok pedig előszeretettel nézik a tévét, a dohányzóasztalra tett lábakkal. Ahol sok vendég szokott megfordulni, ott gyakran tölt be kínáló asztal funkciót is az asztalunk. 

 

Nézz körül dohányzóasztal kínálatunkban, melyet a fenti szempontok figyelembevételével alakítottuk ki, hogy biztosan megtaláld stílusában, formájában és anyagában is a neked legmegfelelőbbet, mely a nappalid dísze lesz!