Kerti láda

Most szembesültél azzal, hogy van egy csomó apróságod odakint, de egyszerűen nem tudod őket hova tenni? Nem vinnél be mindent a lakásba, de a tárolóban sem akad már hely? Akkor tökéletes megoldás egy kerti láda, amelyet akár a webáruházunkban is beszerezhetsz.


 


Miután tudatosult benned, hogy erre a megoldásra van szükséged, jöhet a megvalósítást. A vásárlás előtt gondold végig, hogy milyen anyagból készült típusra lesz szükséged. El kell döntened továbbá a színt és a méretet, hiszen fontos, hogy mindennek jusson elegendő tér. Nézz körbe a széles palettánkon, és válogass kedvedre!

tovább bezár
Méret
Kategória
Készletinformáció
További szűrők
27 db termék
 

Kerti tárolási lehetőségek

 

Minden háznál eljön az az idő, amikor az aktuális tárolók megtelnek és az új eszközöknek, szerszámoknak, gépeknek vagy éppen dekorációknak már nem jut hely. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy mi a legköltséghatékonyabb módszer arra, hogy mindent el tudj rejteni. Akár az időjárás a gond, akár az, hogy az adott dolgot nem használod napi szinten, tökéletes megoldás egy kerti tároló, amely amellett, hogy mutatós, nem foglal sok helyet. Teheted a teraszra, mehet a garázs mellé vagy éppen a fal mellé, mindenhol praktikus megoldás az udvari dolgok tárolására. 

 

A méret tekintetében el kell döntened, hogy a kerted melyik részén tudnád elképzelni az apró kelléket. Meg kell nézned, hogy nem lóg-e oda semmi, meg lehet-e közelíteni, hiszen akár párnákat, akár egyéb eszközöket tartanál benne, mindenhez hozzá kell férned. 

 

A kerti ládák kínálata

 

A webáruházunkban kapható kerti ládák között találhatsz például kockás, rattan hatású, de még hagyományos darabokat is. A Comfy storage deck box segítségével a munka és a pihenés is kényelmesebbé válik a kertben. A tárolónak hála, minden növényápoló szerszám a közelben lesz. A hagyományos formatervezésnek köszönhetően pedig szinte bármely természetes kerti térbe könnyedén beilleszthető. Ennek a változatnak a további előnye, hogy a kerekek felszerelhetőek, amik még a nagyon megrakott szekrények mozgatását is segítik. 

 

Amennyiben sikerült dönteni a méretet, a színt és a formát illetően, abban az esetben tedd a kosárba a terméket, és rendeld meg még ma! Mi igyekszünk a vásárolt terméket a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád. Ha pedig további bútorokra vagy tárolókra lenne szükséged, abban az esetben bátran less körbe a többi kategóriánkban is.