WC nyomólap

Sokszor, amikor a fürdőszobába keresünk kiegészítőket, akkor nem gondolunk bele olyan alapvető dolgokba, mint például a WC nyomólap. Erre a falba építhető tartályok esetében van szükség, amelyek egyre nagyobb teret hódítanak, köszönhetően a modern és diszkrét megjelenésük miatt.


 


Akinek lehetősége adódik, biztosan emellett dönt, azonban fontos, hogy ne feledkezzünk meg a már említett hozzá tartozó fontos elemről sem. Az ilyen tartályok esetében ugyanis minden kiegészítőt egy rejtett keret tünteti el a kíváncsi szemek elől, ettől lesz igazán modern és esztétikus.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
23 db termék
 

Mi a WC nyomólap, és mire használható? 

 

Manapság kétségkívül a legmodernebb és a legszebb kialakítással a falba építhető WC tartályok rendelkeznek. Amennyiben tehát teheted, érdemes emellett dönteni, hiszen egyre elterjedtebbek, kevésbé látszódnak, így a takarítás is sokkal egyszerűbbé válik. Ezeknél a modelleknél mind a tartály, mind a csövek, mind a víz elvezetése egy rejtett keret mögött történik, így mindent el lehet tüntetni, ami nem illik az összképbe. A fal és a tartály között egy kisebb szigetelés és egy szerelőablak kap helyet, amit a nyomógomb követ. Ehhez azonban szükség van WC nyomólap beszerzésére. 

 

Az elegáns WC-k esetében ugyanis kizárólag ezzel oldható meg az öblítés, hiszen ezen keresztül kerül használatba maga a tartály. Ezáltal nem kell semmi mással foglalkozni, kizárólag ezzel a lappal és a rajta található gombokkal. 

 

A WC nyomólapok kínálata

 

A webáruházunkban kapható diszkrét megjelenésű WC nyomólapok között találhatsz ovális, kerek, de még szögletes kiviteleket is. Attól függően, hogy milyen igényeid vannak, nálunk egyedileg tudod összeválogatni a fürdőszobai kiegészítőket. Mindenképpen kitűnő választás azonban a nálunk beszerezhető Wellis Angular modell, amely egy mechanikus öblítőgombos, polírozott króm felületű, ötéves garanciával ellátott nyomólap.

 

Természetesen rendelhető különleges, fekete színű Adriatic kellék is, amelyet a Kerra márka dobott piacra. A kétirányú WC nyomólap Slim szettekhez kitalált, műanyagból készült változat, amely egyedi megjelenést kölcsönöz az otthonod számára.

 

Nézz körbe tehát a hatalmas választékunkban, és szerezd be azokat a fürdőszobai elemeket, amikre valóban szükséged van. Nálunk kizárólag minőségi és tartós darabokat találhatsz, így az anyaghasználatra biztosan nem lesz majd panaszod!