WC tartály

Fürdőszoba-átalakítás van soron? Már szinte minden szükséges bútordarabot és nagyobb berendezést sikerült beszerezned, de még így is szükséged van apróságokra? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban szinte mindent beszerezhetsz, amire az otthonodban szükséged lehet. Nincs ez másként a WC csészékkel és a WC tartályokkal sem, hiszen ezekből megannyi típust tartunk készleten.


 


Rendelhetsz tőlünk falba építhető és falon kívüli változatot egyaránt. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon és beszerezni egy minőségi eszközt!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Milyen apróságokra van szükség a fürdőszobában?

 

A nagyobb dolgokról szinte senki nem feledkezik meg. Ezáltal a kád, a zuhanyzó, a mosdókagyló, illetve a zuhanyfej biztosan nem marad le a listáról. Ezzel szemben például a falba építhető vagy pedig a falon kívüli WC tartály sokak felsorolásából hiányozhat. Ezek között is többféle típussal és változattal találkozhatsz a webáruházunkban. A kiegészítők egy része műanyagból, egy része pedig porcelánból készül, ezáltal könnyedén személyre tudjuk szabni a helyiséget. 

 

Az említett falon kívülieket alul és felül is el lehet helyezni. Ám utóbbinál látható mind a tartály, mind pedig a csészével összekötő cső. Ez kevésbé esztétikus, mint például a falba építhető WC tartályok. Azonban akadnak olyan fürdőszobák, ahol csak erre van lehetőség, hiszen a kialakítást ezen a módon oldották meg. Ilyenkor nem biztos, hogy az egész területet szét kellene bontani azért, hogy a falba helyezhesd el a kiegészítőt. Manapság szerencsére számos visszafogott és nem túl feltűnő darab van a piacon, amelyek remekül kiállják az idő próbáját. 

 

A WC tartályok palettája

 

A webáruházunkban kapható modellek között számos kivitelből válogathatsz, ami a WC tartályokat illeti. Az alsó elhelyezésű tartályok esetében egy, a tetején elhelyezett nyomógombbal tudjuk öblíteni a WC-t. Ez már sokkal modernebb és szebb megoldás, mint az említett felső elhelyezés. A választás során, azonban vedd figyelembe a rendelkezésre álló helyet, hiszen a tartálynak kényelmesen el kell férnie, amihez Te magad is hozzáférsz tisztítás vagy hiba esetén. 

 

A Wellis rengeteg változatban gyárt ilyen és olyan termékeket. A Clarice Angula falsík mögötti eszköz egy szögletes nyomólappal ellátott, kétfunkciós öblítésű darab. Rendkívül csendes működésű, így az éjszaka folyamán sem lesz zavaró, ha az egyik családtagnak mosdóba kell mennie.