Solaris Hemlock 2 személyes beltéri infraszauna

Termékverzió: Solaris Hemlock 2 személyes beltéri infraszauna
Cikkszám: WS00226
Tömeg: 176 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
759 900 Ft
RRP: 799 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 16900 Ft
69 000 Ft
14 000 Ft
10 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Solaris Hemlock 2 személyes beltéri infraszauna
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Fütőtestek
5 db Redlight™ fűtőtest: 2 kW / 230 V
1 db front fűtőtest (400 W/db)
2 db hátsó fűtőtest (350 W/db)
2 db alsó fűtőtest (láb résznél) (500 W/db )
Termék mérete
131x99,3x194 cm

Termékleírás

A wellis számára tervezett szauna design-ok Alessandro Caperra olasz tervezőmérnök keze nyomát viselik. Így olyan egyedi megjelenést biztosítunk a szaunáiknak, melyek minden környezetben megállják a helyüket, legyen az egy modern wellness helyiség vagy egy nyugodt, intim berendezésű hálószoba.Egy energiatakarékos Redlight™ carbon (szénalapú) fűtőszállal rendelkező infraszauna megvásárlásával nem csak pénzt takarít meg, de segít megvédeni földünk erőforrásait is. Kutatásaink eredményeként elértük termékeink minden szempontból maximális energiatakarékosságát. Magas hőhatásfokú, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30%-ával éri el. Hosszú élettartam, 5 000-7 000 óra jellemzi őket. A villanykörtéhez hasonó gyorsaságú felfűtési idővel azonnal érezhető meleget ad. Más gyártó infraszaunáiban ez az idő 15-20 percet is igénybe vehet, ami idő alatt Önnek várakoznia kell, és nem utolsósorban a villanyórája is pörög.

Solaris Hemlock infraszauna

Infraszaunáink kizárólag az úgynevezett “távoli infra sugarak” (FIR) tartományában, 1.5 µ m to 15 µ m között sugároznak. Ezt a tartományt “az éltető fény”-nek is hívják. A távoli infrasugarakat bőre gyorsabban nyeli el. Kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül. A szauna helyét úgy kell megválasztani, hogy maradjon legalább 20 cm a teteje, és a födém között, mert a vezérlőegység, és a szellőző ventilátor kivezetése is a tetőn kap helyet. 2 személyes infraszauna.

Vörös Cédrusból szauna

Az Infraszauna alapanyagaként használt vörös cédrus különleges megjelenésű és illatú luxus faanyag. A legnemesebb és legtartósabb fafajta. Nevével ellentétben színe nem kimondottan vörös. Árnyalatai között megtalálható a halvány méz, világos karamell, de akár a borostyán szín is. A cédrusfában lévő olaj gyulladáscsökkentő, sejtregeneráló, sebgyógyító, nyirokrendszer szabályzó, méregtelenítő. Nyákoldó, hatása miatt kiváltképpen hatásos a téli időszakra jellemző felső légúti megbetegedések ellen. Jellegzetes aromája a lélekre is kedvezően hat: erősítő, melengető, nyugtató, megújító hatású. Oldja az ingerültséget és a stresszt. Infraszaunáink kellemes illata hosszú éveken keresztül megmarad. A cédrusfában lévő olajok gombaölő és korhadásgátló anyagokat is tartalmaznak. Ezért, és tartóssága miatt is ideális alapanyaga infraszaunáinknak.

Miért a Solaris Hemlock infraszaunát válassza?

Infraszaunáink színterápiás LED világítással vannak felszerelve. Telefonját, tabletjét bluetooth egységen keresztül csatlakoztathatja infraszaunájához és pihenés közben is hallgathatja kedvenc zenéjét a beépített 2 db hangszórón. 6 mm füstszínű biztonsági üvegajtó- és oldalüvegekkel lettek ellátva, így önnek nem kell tartania az energiaveszteségről és az esetleges repedésektől, törésektől sem.Szaunáink gyártása során kanadai csomómentes hemlock fenyőt használunk, amely kiváló időtállósága mellett természetközeli megjelenésével is azonnal elnyeri használója tetszését.  A kályhákba épített hőérzékelőkkel  tökéletesen lehet szabályozni a kívánt hőmérsékletet az önfeledt pihenés közben.Computer vezérlés.Szellőzetető nyílás. 

Videók

Vélemények

Solaris Hemlock 2 személyes beltéri infraszauna
Rendelhető
INGYEN szállítás
759 900 Ft
RRP: 799 900 Ft