Irodai szék

A munkakörülményeink alapvetően befolyásolják, hogy mennyire produktív a munkavégzésünk, és hogyan érezzük magunkat, miközben dolgozunk. Az, hogy milyen székben ülünk, nem csak a komfortérzetünket határozza meg. Egy kényelmes, ergonomikus irodai szék a gerincünk egészségéhez is hozzájárul.

Ráadásul nem csak a saját ülőalkamatosságunkra ajánlott odafigyelni. A tárgyalókban elhelyezett székek minősége munkatársaink, tárgyalópartnereink kényelmét szolgálják. Emellett a stílusos székek díszítik is az irodánkat. Válogass te is kedvedre széles székkínálatunkból.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

ISO irodai székek

 

Legyen szó egy kisebb tárgyaló vagy egy rendezvényterem berendezéséről, az ISO irodai székek ideális választást jelentenek. Ezek az egyszerű, mégis stílusos formatervezésű székek kiválóan funkcionálnak minden munkahelyen

Fémvázuk krómozott vagy fekete színben is elérhető. A szék ülőfelülete és háttámlája egyaránt szövettel fedett. Ennek színeit is számos variációban megrendelheted. Az ISO székek a tárolás szempontjából is előnyösek, hiszen egymásra rakhatóak, így nem foglalnak nagy helyet, amikor használaton kívül vannak. 

 

Drugi Typ 2 tárgyalószék

 

Exkluzív kialakítású az irodád, és már csak a különleges székek hiányoznak belőle? A Drugi Typ 2 irodai székek igazán egyedi megjelenésű modellek. A háttámla ergonomikus kialakítása elősegíti a kényelmes ülést és az egészséges gerinctartást.

A Drugi Typ 2 bézs-fekete színpárosítása kifinomultságot kölcsönöz az irodának és a tárgyalóknak. A textilbőr ülőfelület és háttámla kivitelezése magas minőséget képvisel. A krómozott láb görbülete pedig rugalmas szerkezetet biztosít a széknek. Az ideális ülésmélységnek és a komfortos kialakításnak köszönhetően nem csak szép, de kényelmes modell a Drugi a Typ 2.

 

Ilham irodai szék

 

Akkor is van lehetőségünk a szokásostól különlegesebb irodai székeket választani, ha szeretjük a klasszikus vonalakat. Az Ilham modellek kialakítása hasonlít ugyan az ISO székcsaládra. Azonban a textilbőr szövetborítás, a fedett kartámaszok és a csodás barna szín kiemeli az Ilham széket a tömegből.

Fekete színben is elérhető ez az igazán stílusos irodai szék, amely csillogó, krómozott fém vázzal rendelkezik. Nagyobb terek berendezésére is alkalmas, hiszen egymásra rakásolhatóak a székek. Így könnyen tárolhatóak akkor is, amikor épp nincs szükség rájuk.