Matrac

Szeretsz kényelmes ágyban nyugovóra térni? Egy praktikus, minőségi és tartós matracot keresel a hálószobádba? Biotermékre, memóriahabos változatra, esetleg szivacsmatracra van szükséged? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző termékeket!

 

Legyen szó rugós, vákuum vagy éppen ortopéd verzióról, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a hálószobában. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban és megvenni a tökéletes bútordarabot az otthonodba.

tovább bezár

Matrac

 

A vállalatunk legnagyobb szenvedélye minden, ami pihenéssel, lazulással, kényelemmel és nem utolsósorban lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos hálószobai bútordarabot és kiegészítőt egyaránt, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben szolgáljuk a vevőink kényelmét, így ennek megfelelően alakítottuk ki a webshopunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó biomatracról, memóriahabos álomról, vagy éppen szivacsváltozatról. 

 

Matracok kínálata

 

Miután a napunk nagy részét az ágyban töltjük, így nem mindegy, hogy milyen fekhelyet is választunk magunknak. Érdemes tehát olyan minőségi darabot vásárolni, amelynek anyaga, mintázata és mérete is megfelel az igényeidnek. Ezek a szempontok nemcsak az ágyak esetén érvényesek, hanem a matracok rendelése során is. 

 

A memóriahabos matracok többféle méretben és változatban kaphatók nálunk. A szendvics matracnak is nevezett termék a Pur hab és az RE hab kombinálásából származik, amelynek kialakítása biztosítja a megfelelő vérkeringést és a kétoldalas használhatóságot. Használhatod fix és állítható rácshoz egyaránt, méreteit tekintve pedig többféle verzióból is választhatsz. 

 

Igaz ez a rugós matracok esetében is, amelyből a kínálatban találhatsz egyszemélyes ágyra való változatot, de akár franciaágyas vagy éppen köztes verziót is. Érdekességük, hogy van nyári és téli oldaluk is, így kétoldali használatra alkalmasak. Terhelhetősége 110 kiló, így férfiak számára is vásárolhatunk egy ilyen terméket.

 

Ne feledkezz meg körbenézni a vákuumos, az ortopéd és a szivacsmatracaink között sem, hiszen csak így találhatod meg a tökéletes darabot.