Kerti pavilon

Igazán meghitt hangulatot varázsolhatsz stílusos kerti pavilonjainkkal. Kerti partik és családi összejövetelek tökéletes kiegészítői ezek a prémiumkategóriás termékek. Forgalmazunk klasszikus, négyzet alakú pavilonokat. Sátortetőink napsugárzás elleni védelmét élvezheted a kertben.

 

Kerek alakú pavilonjaink bizonyára magukra vonják vendégeid tekintetét. Ez a formabontó modell különleges kiegészítője lehet az otthonodnak. Helyezd el kertibútor-garnitúrádat a pavilonok, sátortetők alatt. Így kényelmesen és a fényviszonyoktól védve élvezheted a jó időt

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Kerti pavilon

 

Nincs a kertedben olyan fedett hely, ahol összegyűlhetnétek a barátaiddal, a családoddal? Kiváló megoldást nyújtanak számodra az általunk forgalmazott pavilonok. Többféle méretben és formában kínáljuk ezeket a különleges kerti kellékeket. A pergolák stabil tetővel és elhúzható, rögzíthető oldalfalakkal rendelkeznek. Az alapanyaguk poliészter, mely jól tűri a napfényt és a nedvességet. A pergolák textiljei fémvázon feszülnek, melyek stabil fedezéket biztosítanak a számodra. Ha igazán különlegessé szeretnéd tenni a kerted, nézd végig kínálatunkat.

 

Sátortetőink

 

Kiváló ár-érték arányban forgalmazzuk különböző színű sátortetőinket. Szeretnéd biztonságban tudni a gyerekeidet a kertben a káros napsugaraktól? Válassz árnyékolóként sátortetőink közül. Ezeket a mobilizálható tetőket akár kirándulni vagy a strandra is magatokkal vihetitek. A sátortető felállítása és rögzítése igazán egyszerű. Akkor is nagyon jó szolgálatot tesz, ha különböző rendezvényeken vagy horgászatkor van szükséged fedezékre. A sátortető nem csak a káros UV-sugárzástól véd meg, de átvészelheted alatta a nyári záporokat is. Ahhoz, hogy a mozgatása és szállítása még egyszerűbb legyen, táskát is kínálunk hozzá.

 

Kerti pergola


Szeretnél stabilabb árnyékolási módszert telepíteni a kertbe, de nem szeretnéd, ha ez nagy munkálatokkal járna? Rendeld meg alumínium kerti pergolánkat, mely masszív szerkezete ellenére könnyen telepíthető. Ez az árnyékoló exkluzív megjelenésével igazán feltűnő lesz a kertben. A keresztben elhelyezett alumínium gerendákon kampók segítségével kerül rögzítésre a poliészter árnyékoló. Ezt elhúzhatod, ha épp nincsen rá szükség. Minőségi kerti pergolánk hosszú évekig gondoskodik majd kerted árnyékolásáról.