Kerti zsúrkocsi

Amikor kerti bulit rendezünk, gondolnunk kell arra, hogy milyen módon tudjuk legkényelmesebben kiszolgálni a vendégeinket. Webáruházunkban számos olyan eszközt találhatsz, amellyel egyszerűbb a kültéri események lebonyolítása. A kerti zsúrkocsi igazán praktikus keigészítője az összejöveteleknek. Sőt, ha csupán egyedül élvezed a kerted, teraszod hangulatát, akkor is jól jön.

 

Helyezd el a poharakat, az előételt vagy a grilleszközöket a zsúrkocsin. Nem kell ki és be szaladgálnod folyton a konyhába. Termékeink között megtalálod a fehér, műanyag és a fából készült változatot is.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Hecht Serving kerti zsúrkocsi

 

A Hecht márkanév önmagában garancia a kiváló minőségű termékekre. A német gyártó Serving zsúrkocsija nem csak funkcionálisan első osztályú. A meranti fából készült szervírozóeszköz csodásan egészíti ki a természetes stílusban kialakított kültereket. 

 

Tálcái két szinten helyezkednek el, amelyek méretüknél fogva számos evőeszköz, pohár és egyéb kiegészítő mozgatására alkalmasak. Speciálisan kialakított rekeszeiben biztonságosan elhelyezhetünk üvegpalackokat is. Ha teraszon vagy kertben használjuk, teakfaolajjal kezeljük a felületét, így sokáig ellenáll az időjárási viszonyoknak. 

 

ASTRO fehér zsúrkocsi

 

Évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendenek a műanyag kerti bútorok. Ha a teraszodon vagy a kertedben ilyen a berendezés, remekül illik hozzá az ASTRO zsúrkocsink. Kiváló ár-érték arányban kínáljuk ezt a praktikus, fehér színű modellt. Palackok, poharak is biztonsággal szállíthatóak benne a kialakított tárolóknak köszönhetően.

 

A műanyag nagyon könnyen tisztán tartható, nem igényel karbantartást. Hosszú évekig ellenáll a csapadéknak és a nap UV-sugarainak egyaránt. A tömege nem éri el a hét kilogrammot, így igazán könnyű a mozgatása. Az ASTRO kerti zsúrkocsit 12 hónap garanciával rendelheted meg tőlünk.

 

További kerti kiegészítőink

 

A kültéri időtöltésed kényelméhez számos magas minőségű termékkel járulhat hozzá webáruházunk. Nézz körül kerti bútoraink között. Legyen szó fém vagy polirattan modellekről, nálunk megtalálod. Garnitúrákat és önálló termékeket is forgalmazunk.

 

A kerti tárolók ugyancsak segítik rendezetté tenni a kertedet, a teraszodat. Szekrényekkel, többfunkciós kerti padokkal várunk. Napernyőink pedig árnyékot adnak a forró, nyári napokon.