Kerti puff

Hasznos, praktikus és stílusos kerti kiegészítőkre vágysz az otthonodba, amik nemcsak jól mutatnak a teraszon, de még a hasznukat is tudod venni? Jó helyen jársz, ha minőségi és tartós bútorokat szereznél be, hiszen a webáruházunkban kapható típusok között találhatsz kényelmes kerti puffot, ülőkéket, egyéb kerti kellékeket, illetve szetteket egyaránt.

 

A zsámolyok kis helyet foglalnak, így tulajdonképpen bárhol tárolhatod őket úgy, hogy nem lesznek útban, viszont bármikor elő lehet kapni. Érdemes tehát alaposan körbenézni az udvari és kerti kiegészítőink között!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Praktikus kellékek az udvarra és a teraszra

 

A szép és napos idő beköszöntével egyre többször szeretünk időt tölteni a szabadban. Ez nem minden esetben a kerti munkát jelenti, hiszen biztosan Te is vágysz egy kis pihenésre, kerti partira, sütögetésre, esetleg egy jó beszélgetésre. Ehhez azonban szükséged lesz pár olyan kiegészítőre, amin felszolgálhatod a kívánt ételeket és italokat, a vendégek számára pedig helyet kell biztosítani. A webáruházunkban található kerti kellékek széles tárházából garantáltan meg fogod találni azokat az eszközöket, amelyek hasznosak lehetnek a számodra. 

 

Legyen szó napozóágyról, esetleg egy kerti kis szekrényről, grillezéshez szükséges készülékekről, illetve egyéb udvari kiegészítőről, mi szinte mindennel el tudunk látni, amire szükséged lesz ebben az időszakban. Érdemes körbenézned a kerti puffjaink között is, hiszen ezek az apró bútorok rendkívül praktikusak tudnak lenni egy nagyobb társaság érkezése során. 

 

A kerti puffok palettája

 

A webshopunkban kapható kerti puffok között megtalálhatod a Cube zsámolyt, amely egy dizájnos ülőke tárolóval az aljában. Bármilyen kertben és teraszon remekül tud mutatni, ráadásul kisebb erkélyeken is helye van egy ilyen minőségi műanyagból készült terméknek. A gyártó garantálja a tartósságot és az ellenállást, hiszen jól bírja az esőt, a szelet, a hideget, illetve az UV-sugarakat egyaránt. Nagy előnye az egyszerű tisztíthatósága, hiszen elegendő hozzá egy nedves ruha, és máris új fényben tündökölhet. 

 

Két színben kapható: a barna, taupe párnával, illetve a grafit, szürke párnával ellátva. Mindegyik esetben törekedtek az elegáns megjelenésre és a magas minőségre. Nyugodtan a teraszon hagyhatod, ugyanis vízálló, de nem fél a nagyon magas hőmérséklettől sem. Érdemes tehát alaposan szétnézni a kerti bútoraink között!