Hintaágy

Évtizedek óta nagy kedvenc a teraszokon és a kertekben felállítható hintaágy. Webáruházunk kínálata ennek megfelelően számos méretben és kialakításban kínálja ezeket a kerti bútorokat. 

 

Rendelhetsz tőlünk fából, fémből és műanyagból készült darabokat. Vannak hintaágyaink, amelyekben elfér az egész család. Viszont ha csak te kuckóznál be, válaszd egyszemélyes modelljeinket. Függőágyakat és függőfoteleket is forgalmazunk, így lehetőség szerint minden elképzelést igyekszünk teljesíteni.

tovább bezár
Gyártó
Teherbírás
Ülőhelyek száma
Készletinformáció
További szűrők
22 db termék
 

Fémvázas hintaágyak

 

Többszemélyes, fémvázas hintaágyaink nagy népszerűségnek örvendenek. Számos színben, formában és méretben kínáljuk őket. A stabil és időtálló fémvázat ülőpárnák és puha háttámlák tetszik kémnyelmessé. A nap káros sugarai elől pedig az árnyékoló alá húzódhatunk. Forgalmazunk kisebb, akár erkélyeken elférő modelleket is. Sőt, megtalálhatod nálunk a sátorszerű takaróval fedett hintaágyakat is. Nézz körül változatos termékeink között, számos hintaágyunkat ingyenes szállítjuk számodra házhoz.

 

Fa hintaágyaink

 

Természetes hatású kiegészítői a kerteknek a favázon ringatózó hintaágyak. Fazonok és méretek különböző változatait kínáljuk ezekből a kerti bútorokból is. Klasszikus stílusú fa hintaágyaink napellenzővel védettek. A teljes komfortérzetet a textilhuzattal ellátott párnák biztosítják. Naturális szépségével meghatározó darabja lesz kertednek egy ilyen hintaágy.

 

Függőágyaink

 

Egyedül szeretnél elvonulni a világtól? Válaszd függőágyainkat! Vidám színekkel kínáljuk ezeket a kényelmes és egyszerűen elhelyezhető szövetágyakat. Követik a tested vonalát, így gondoskodnak kényelmedről. A lágy ringatózás pedig biztosítja számodra a relaxálást. A függőágyak szövetének sűrű szövése biztonságossá teszi pihenésedet. S ha nincs a kertben rögzítésre alkalmas fa, az sem gond. Kínálatunkban helyet kaptak a függőágyak rögzítésére kialakított fémállványok is.

 

Egyszemélyes hintaágyak

 

Ugyancsak a magányos farkasoknak ajánljuk egyszemélyes hintaágyainkat. Ezek tulajdonképpen kültéri, prémiumminőségű hintaszékek. Acélállványon függeszkednek, és első osztályú kivitelük biztosítja a luxus érzését. Méretükből adódóan nem csak a kertekben vagy nagyobb alapterű teraszokon férnek el. Akár egy belvárosi balkonon is élvezhetjük a hintaágyak pihentető kényelmét.