Kerti kanapé

Két- és háromszemélyes kerti kanapéink, valamint kerti sarokülőink igazi luxust nyújtanak számotokra a kertben és a teraszon. Ezek a polyrattan kültéri bútorok kényelmes párnákkal gondoskodnak kényelmetekről.


Több márka termékeivel állunk rendelkezésetekre, válasszátok ki nálunk kerti bútoraitokat. Kanapéinkat több színben rendelhetitek meg, és akár garnitúrában is megvásárolhatjátok őket. Kültéri sarokülőink nagyobb családok vagy baráti társaságok számára is kényelmes ülőhelyet biztosítanak. Ne várj tovább, böngészd végig kínálatunkat és kerti partira fel!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
15 db termék

A polyrattan kanapék előnyei

 

A rattan bútorok igazán különleges kiegészítői lehetnek a kerteknek, teraszoknak, balkonoknak. A műanyag bútorok viszont nagyon könnyen tisztíthatóak, nem kell őket karbantartani, és eső- és UV-álló anyagból készülnek. A polyrattan kerti bútorok ezeket az előnyöket kiválóan ötvözik. Épp ezért nagyon népszerűek a különböző műrattan kerti bútor garnitúrák. A nálunk forgalmazott kanapék prémiumminőségű anyagokból készülnek. Méreteik, fazonjaik sokszínűek, hogy minden igényt kielégíthessünk. 

 

Corfu love kanapék

 

A Corfu love kanapékat a gyártó úgy alakította ki, hogy akár kisebb erkélyeken is elférjenek. Négy színben rendelhetőek ezek a kényelmes kanapék. Megrendelheted a Corfu love kanapékat kétszemélyes és háromszemélyes kivitelben is. A kényelmes pihenést a színben a kanapéhoz illő párnák biztosítják. 

 

California kerti kanapék

 

A California kanapék három, minden környezethez jól illő színben rendelhetőek meg webáruházunkban. Ezek a kanapék masszív, mégis igazán dekoratív kivitelben készülnek. Megvásárolhatod őket kétüléses és háromüléses változatban is. Az ülő- és hátpárnák közt ülve olyan lesz, mintha a mennyországban lennél. Válogass polyrattan asztalaink közül is, hogy teljesen legyen az összhang a kertben vagy a teraszon.

 

Corfu relax kerti sarokgarnitúrák

 

Igazán tágas terek kényelmes és szép kiegészítője lehet Corfu relax garnitúra. Igényes, finom vonalvezetés jellemzi ezt a többszemélyes sarokülőt. A garnitúra tartalmaz továbbá egy polyrattan asztalkát, amely tökéletesen illik a kanapéhoz. A három színben elérhető kerti bútor garnitúra könnyen kezelhető, és nagy a teherbírása. A sarokkanapé az ülőrészen végig párnázott, ezért nem csak szép, hanem igazán kényelmes is.