Napozóágy

Élvezd a strandidőt anélkül, hogy ki kellene mozdulnod otthonról. Napozóágyainkban kényelmesen barnulhatsz a saját kertedben vagy teraszodon. Minőségi termékeink között megtalálod a különböző fából, műanyagból és fémből készült modelleket. Napozóágyaink támlái állíthatóak, így mindenki megtalálja a számára komfortos pozíciót.

 

Webáruházunk készséggel várja megrendelésedet. Válaszd ki az ízlésednek leginkább megfelelő napozóágyat, és vásárolj normál, vagy prémium házhoz szállítással. Sőt, bizonyos nyugágy modelljeinket ingyen juttatjuk el hozzád.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
29 db termék
 

Favázas napozóágyak

 

Fából készült napozóágyaink kiemelkedő minőséget képviselnek a kerti bútorok piacán. Minden famodellünk stílusos kivitelben készült. Ha szereted a természetes anyagokat és színeket, ezeket a napozóágyakat imádni fogod. A favázas termékeink általában egy kevés plusz törődést igényelnek. Impregnálással a fa kerti bútorok élettartama meghosszabbítható, hiszen ellenállóbbak lesznek az időjárással szemben. Ezek a kerekek segítségével mozgatható nyugágyak praktikus, rejtett tálcával vannak felszerelve. Igazán cseles megoldás az italok, magazinok tárolására.

 

Műanyag napozóágyaink

 

A műanyag kerti bútorok úgy látszik, soha nem mennek ki a divatból. Ez nem meglepő, hiszen rendkívül változatos termékeket találhatsz kínálatunkban. Mind színükben, mind formavilágukban sokszínű a műanyag napozóágyak választéka. A klasszikus, első generációs vonalak mellett modern polyrattan darabokat is forgalmazunk. A műanyag kerti bútorok nagyon könnyen mozgathatóak. Emellett a karbantartásuk sem igényel különösebb gondot. Könnyű tisztán tartani őket és ellenálnak az esőnek és az erős napsütésnek.

 

Böngéssz műanyag napózóágyaink között, meglátod, igazán elegáns termékekkel várunk!

 

Fémvázas napozóágyak

 

Könnyűszerkezetes, fémvázas napozóágyaink nem csak a kertben, de a balkonokon is helyet kaphatnak. Ezeknek az összecsukható nyugágyaknak nagyon egyszerű a tárolása, ha épp nem használod őket. A fémvázas nyugágyak háttámlája állítható, kényelmedről pedig a nagy teherbírású, minőségi textil gondoskodik. Néhány modellünk annyira könnyen mobilizálható, hogy akár kempigezni is magaddal viheted. A fém nyugágyak tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. Nézz körül webáruházunkban, fedezd fel akcióinkat!