Kerti fotel

A tavasz beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. A kertes házban és a teraszos lakásokban élők is élvezhetik a kültéri bútorok kényelmét. Válogass a kerti fotelek közt, ha igazán exkluzív darabokkal rendeznéd be a kerted. Számos modell a balkonokon is elhelyezhető. A gyerekekre is gondoltunk, hintáink több színben várják a kicsiket. A függőszékek és polyrattan fotelek pedig elengedhetetlen kellékei a kültéri összejöveteleknek és a csendes estéknek egyaránt.

 

Győződj meg te is kínálatunk gazdagságáról, és rendeld meg még ma foteled vagy gyermeked hintáját.

tovább bezár
Kampány kategória
Garnitúra színek
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

Kerti függőfoteleink

 

Meghitt, kuckós pillanatokat tölthetsz egyedi kialakítású függőfoteleinkben. A rattanból vagy technorattanból font öblös kosarak acélvázról lógnak alá. Ezt acéltalapzat tartja stabilan a talajon. A puha párnákba süppedve relaxálhatunk, vagy olvasgathatunk a szabadban. Teraszra, erkélyre, kertbe egyaránt ajánljuk a függőfoteleket, igazán különleges kiegészítői lesznek a külső tereknek. 

 

Polyrattan kerti fotel

 

A műrattan kerti bútorok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek. A műanyag vagy polyrattan modellek ugyanis a fonott minta miatt elegáns jelleget tükröznek. Azonban, szemben a valódi rattan bútorokkal, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Vízállóak és jól tűrik az UV sugárzást is. A tisztításuk is rendkívül egyszerű, a különböző darabok pedig nagyon jól variálhatóak.

 

Kerti gyermekhintáink

 

A gyermekes családok kertjei elképzelhetetlenek játékok nélkül. Az általunk forgalmazott fészekhintákat és csónakhintákat egyidejűleg több gyermek is használhatja. Sőt, mivel 120-150 kg a teherbírásuk, akár a szülők is kipróbálhatják őket. A hintázás ráadásul nem csak remek móka, hanem kiváló fejlesztőtevékenység is. Az előre-hátra mozgás az idegrendszeri érést segíti elő. 

 

Kerti függőszékeink

 

Igazán romantikus és különleges látványt nyújtanak kerti függőszékeink. Ezek a plafonra rögzíthető függő bútorok kül- és beltéren is használhatóak. A rusztikus dizájn minden környezetben jól mutat. Kényelmes és tartós anyagból készülnek a székek, melyekben igazán pihentető a ringatózás. Webáruházunkban elérhető a dupla függőszék is. A székekhez különböző kiegészítőket, párnákat és takarókat is kínálunk. Az extra kényelem nálunk karnyújtásnyira van, böngészd végig te is kínálatunkat!