Napernyő

Fedett terasz híján gondoskodnunk kell arról, hogy megfelelő legyen kertünkben az árnyékolás. Jólesik behúzódni a tűző nap elől egy napernyő vagy napvitorla alá. Webáruházunk kínálata változatos modellekkel vár rád. Klasszikus, egyenes napernyőink, konzolos napernyőink is több színben rendelhetőek. Állvány nélküli napvitorlákat is forgalmazunk, melyek teraszok, homokozók, medencék árnyékolására is ideálisak.


Természetesen a szükséges kiegészítőket is forgalmazzuk az ernyőkhöz. Óvd meg kerti bútoraidat a tűző UV-sugaraktól, így meghosszabíthatod élettartamukat.

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Méret
Napernyő szín
Készletinformáció
További szűrők
39 db termék
 

Klasszikus napernyő

 

Hagyományos, egyenes cölöpre feszített napernyőinket kiváló minőségben kínáljuk. A poliészter ernyőzet megfelelő védelmet nyújt a napsugarak ellen. Helyezd el a kerti asztal közepébe vagy a gyerekmedence mellé. A különböző modellek átmérője alkalmassá teszik őket a sokoldalú használatra. Könnyen mobilizálhatóak, így akár a strandra vagy kempingezni is magunkkal vihetjük az ernyőt.

 

Konzolos napernyőink

 

A klasszikus, egyenes tartóoszloptól eltérően a konzolos napernyők hajlítható állványon állnak. Talapzatuk stabil alumínium, az ernyő pedig prémiumminőségű poliészter. A konzolos napernyőket elhelyezhetjük a gyerekek medencéje mellett vagy akár a teraszunk sarkában. A konzol alakjának köszönhetően jobban kihasználhatjuk a rendelkezésünkre álló teret. Stílusos napernyőink bizonyára magukra fogják vonni a figyelmet, hiszen nem csak hasznosak, hanem szépek is. 

 

Napvitorláink

 

Ha nem akarunk állványokkal bíbelődni, és lehetséges a rögzítés, kiváló választás a napvitorla. Ezek a tartós, műszálas anyagok hatékony védelmet nyújtanak az ultraibolya sugarak ellen. Ellenállnak az időjárási viszonyoknak is, nagyon tartós darabok. Épp ezért az ár-érték arányuk kiváló. Tárolásuk pedig nagyon egyszerű, ha beköszönt a hűvös idő, csak leszedjük és összehajtva eltesszük. 

 

Kiegészítők napernyőkhöz

 

A napernyők staibilitásához elengedhetetlenek a rögzítésükre szolgáló talpak. Webáruházunkban a napernyőtalpak széles kínálatával találkozhatsz. Rendelhetsz tőlünk cement napernyőtalpat vagy vízzel tölthető HDPE alapanyagú talpakat. Több méretben és fazonban kínáljuk ezeket a stabilizáló kiegészítőket az új ernyődhöz. Igazán stílulsos kellékei ezek a talpak a kertibútor-garnitúráknak.