Fali wc

Amikor fürdőszobád felújítására kerül sor, akkor valószínűleg neked sem először a WC csésze beszerzése az elsődleges. Fontos azonban, hogy ez a berendezés is minőségi anyagból készüljön és passzoljon a helyiségbe, hiszen a teret nem 1-2 évente alakítod át. Jó megoldásnak bizonyulhat egy stílusos fali WC, amely körül van elegendő szabad hely a takarításhoz.


 


A széles választékunkból lehetőséged van olyan típust beszerezni, amely a lehető legjobban illik az enteriőrbe. Már csak az a kérdés, hogy mire is van szükséged pontosan! Nézz körbe és derítsd ki még ma!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
19 db termék
 

WC-csésze otthonra

Nálunk még egy egyszerű WC kapcsán is hatalmas választékkal találod szembe magad. Nem véletlen zavarhat össze a kínálat sokszínűsége, hiszen lehet, hogy még Te sem tudod, mire is vágysz valójában. A fali WC remek megoldás azonban egy kis alapterületű, modern fürdőszobába, ahol szeretnél tisztaságot és rendszerezettséget teremteni. Legyen szó álló vagy fali kialakításról, esetleg monoblokkos típusról, webáruházunkban mindegyikből találsz megfelelő darabot. Gondold át, hogy mekkora terület áll rendelkezésedre, illetve azt is, hogy milyen stílusban kívánod berendezni a lakás ezen részét. Ezt követően már kicsit könnyebben fogsz választani a hatalmas termékpalettánkról. 

A fali WC-k választéka

Webáruházunkban mindenféle kivitellel találkozhatsz, akár kagyló, akár öblítőtartályos változatról van szó. Ezek a modellek nagyon egyszerűek, letisztultak és elegánsak, így remekül megállják a helyüket egy olyan fürdőszobában, ahol fali kifolyású megoldáshoz kialakított WC-re van szükség. Biztos lehetsz benne, hogy egy modern helyiségben egy visszafogottabb fali csésze tökéletes választás lesz. 

A legtöbb típusunk porcelánból készült, ami tartóssá és időtállóvá teszi ezeket a termékeket. Akár oviális, akár lekerekített élű, négyzet alakú, esetleg szögletes formájúra vágysz, biztosan találni fogsz olyan berendezést, ami számodra is megfelelő lesz.

Ott van például a méltán nagysikerű Ride elnevezésű darab, amit Slim Seat-tel, azaz tökéletesen illeszkedő ülőkével látták el. A kollekció extra vékony kiegészítői elegáns megjelenést biztosítanak az otthonod számára. A könnyű tisztíthatóságért pedig a Quick Release, azaz az egyszerű eltávolíthatóság felel. Ez a megoldás nagyban megkönnyíti a mindennapi takarításokat. Ami pedig a Soft Close-t illeti, ez a típus is lecsapódásgátlóval ellátott ülőke.