WC kefe tartó

Szeretnéd egy kicsit egyedibbé és felszereltebbé tenni a fürdőszobádat? Minőségi és praktikus kiegészítőkre vágysz, amelyek jól bírják a strapát a nedves helyiségben? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban megannyi kellékből választhatod ki a szükséges darabot. A WC kefe tartók kapcsán például tartunk a készleten fali és álló verziót egyaránt, így bárki találhat maga számára igényes és stílusához passzoló terméket.


 


Bár apróságnak tűnhet, nem mutat túl szépen egy agyonhasznált műanyag eszköz. Helyette tökéletes megoldás a nálunk kapható modellek bármelyike.

tovább bezár

Milyen kiegészítőket érdemes választani a fürdőszobába?

 

Biztosan Te sem gondoltad, hogy egy olyan jelentéktelennek tűnő dolog, mint például a WC kefe tartó, mennyit tud rondítani vagy éppen javítani a fürdőszoba kinézetén. A mosdó megjelenésén sokat lendíthetünk olyan kiegészítőkkel, amelyek stílusban és színben is passzolnak a helyiség hangulatához. Persze kaphatóak a háztartási boltokban is különféle kellékek, azonban azok minősége a közelébe sem ér a webáruházunkból beszerezhető modellekének. Legyen szó fali WC kefe tartóról, esetleg álló kivitelről, nálunk többféle márka számos terméke megtalálható, amik igazán diszkrét megjelenést kölcsönöznek az otthonod számára. 

 

A WC kefe tartók választéka

 

A webáruházunkban kapható kivitelek között tehát a már említett fali kivitelek mellett álló WC kefe tartókat is meg lehet rendelni. A divatos fürdőszobai berendezések esetén fontos, hogy olyan darabot válasszunk, amely hosszabb távon is megfelelő stílusú lehet.

 

Nálunk azonban beszerezhetőek diszkréten elegáns tejüveg, illetve króm kivitelben kapható tartók egyaránt. Ezek mindegyike esztétikus kialakítást kapott, ami mellé minőségi anyaghasználat társul. A Capri modell például egy krómozott fém felületű, porcelánból gyártott, egy év garanciával rendelkező változat, amely a megjelenésének hála, bármely fürdőszobában megállja a helyét. 

 

Nem mehetünk el szó nélkül továbbá a 10 év garanciával kapható Aqualine gyártmány mellett sem. A Samba WC kefe és papír tartóval ellátott típus egy rendkívül esztétikus látványt nyújtó termék, amely évekig hű társa lehet az otthonunknak. 

 

Érdemes tehát körbenézni mind az álló, mind pedig a fali WC kefe tartók között, hiszen a cégek ügyeltek arra, hogy igényes, egyedi és tartós anyag használattal készítsék el ezeket a modelleket.