WC ülőke

A lakás egyes részeinek átalakításánál vannak olyan apróságok, amikre sok esetben nem fektetünk kellő hangsúlyt. Ilyen lehet a fürdőszoba és az itt található kiegészítők, amelyek során szóba jöhetnek például a WC-ülőkék, amik elengedhetetlen kellékei az otthonunknak. 


 


Amennyiben Te is minőségi darabra vágysz, érdemes körbenézned a webáruházunkban, hiszen nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire az otthonodban szükséged lehet. Egy igazán elegáns fürdőszoba ugyanis nem a csillogó dekorcsempéről szól, hanem a funkcionalitásról és a stílusról. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár

Mi mindenre van szükség egy jól felszerelt fürdőszobában?

 

A helyiség átalakítás során érdemes átgondolni mindazt, ami korábban nem stimmelt. Legyen szó a csempe színéről, a zuhanyfülke nagyságáról, a mosdókagyló típusáról vagy éppen a WC-ülőke fajtájáról egyaránt. Egy jól felszerelt fürdőszobában ugyanis rengeteg kiegészítőre szükség lehet, hiszen csak így válhat igazán funkcionálissá. Legyen szó hagyományos ülőkéről, esetleg soft close darabról, illetve kombinált típusról egyaránt, nálunk szinte bármilyen modellt könnyedén beszerezhetsz. 

 

A WC-ülőkék palettája

 

A webáruházunkból beszerezhető prémium ülőkék között számos kivitelt és méretet találhatsz. Nem olyan egyszerű és gyors azonban a döntés, hiszen ez ugyanolyan tudatosságot igényel, mint bármely más berendezés. Ahhoz, hogy ne kelljen rövid időn belül lecserélni a kelléket, érdemes minőségi típust választani. Nem szükséges azonban túlgondolni a dolgot, egyszerűen csak figyelj oda a praktikusságra, a minőségre, illetve természetesen az egyszerű kinézetre. Persze léteznek például színes, mintás és persze soft close WC ülőkék is, amik szintén hasznos darabjai lehetnek a fürdőszobádnak. 

 

A mai modern szanitereknek köszönhetően már a mosdókagylók és a rejtett szifonok is elegendő újdonságot rejtenek el a fürdőszobában. Éppen ezért jó, ha az ülőke inkább minőségi anyagból készül, amelyet könnyen lehet rögzíteni, emellett pedig a könnyű tisztíthatósága is könnyebbé teszi a mindennapjaidat. A megfelelő darabhoz azonban érdemes először lemérni a WC-csészét, így kisebb az esélye annak, hogy meglepetés ér a kicsomagolást követően.

 

Nézz körbe tehát még ma a kategóriánkon belül, és válaszd ki az igényeidhez legközelebb álló fürdőszobai kiegészítőt!